Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 116 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,07 g |
Tuky | 95,63 g |
Vláknina | 1,58 g |
Cholesterol | 272 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 26,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš na pivu a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71wy
Moje poznámka
Vepřový guláš na pivu a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71wy
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 18 minutami
Andělská čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 39 minutami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 47 minutami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 54 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 14 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 14 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 14 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 16 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš recept,
vepřový guláš,
vepřoví guláš,
vepřový guláš video,
guláš na pivu,
vepřový guláš z plecka video,
gulas veprovy,
gulas na pive,
nejlepší vepřový guláš,
guláš vepřoví,
recept vepřový guláš,
guláš pro 50 lidí,
recept na vepřovy guláš,
recepty vepřový guláš,
veprovi gulas recept,
pivní vepřový guláš,
veprov gulas,
veprovy gulas s pivem,
gulas z veprove plece,
guláš vepřový recept
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
mouka hladká,
česnek,
pivo světlé,
chléb,
kůra citronová
Komentáře (25)