Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 998 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,83 g |
| Tuky | 106,68 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 900 mg |
| Sodík | 315 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 80,42 g |
Postup přípravy
Podávame s filé smaženým v orechovom trojobale.
Ako príloha stačia varené zemiaky.
Zveřejněno 19. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná omáčka k ořechové rybě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81xg
Moje poznámka
Jablečná omáčka k ořechové rybě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81xg
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 14 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 17 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 18 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 6 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 7 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 9 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 9 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 10 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 11 hodinami
Tématické fráze:
omáčka k rybě,
omáčky k rybě,
omáčky k rybám,
orechova omacka,
recept na omáčky k rybě,
jablečná omáčka k masu,
recept na omáčku k rybě,
omáčka k rybám,
jablečné pyré k rybě,
ořechová omáčka k masu,
jablka do omáčky,
recept orechova omacka,
recept na jablečnou omáčku,
omacka z jablek k masu,
recept omacka k rybe,
recept na omačku k rybam,
ořechové pesto,
omáčka k rybe,
jablečná peřina top recepty,
omáčka na rybu
Suroviny:
jablko,
máslo,
mouka hladká,
šťáva citronová,
skořice,
koření hřebíček,
šlehačka,
pangasius,
mouka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (13)
Krupica je tiež pšeničná! teda, pokiaľ viem.
A čo cestíčko - krupica kukuričná, vajce, orechy, cesnak, trochu mlieka? Ale filé osuš parádne, inak sa bude obal odlupovať ešte na panvici, ale to asi vieš...
co by sa stalo, keby som struhanku nedala vobec? ja totiz nesmiem struhanku (psenicu)