Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,00 g |
| Tuky | 31,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,57 g |
| Sodík | 459 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
Moje poznámka
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 11 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 11 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 12 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 12 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 14 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 16 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 18 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 18 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 18 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 18 hodinami
Tématické fráze:
recepty v parním hrnci,
rýžovar recepty,
těstoviny v parním hrnci,
recepty pro parni hrnec,
recepty k parnimu hrnci,
vaření těstovin v parním hrnci,
varime v parnim hrnci,
recepty pro ryzovar,
parní hrnec recepty,
jatra varena v pare,
vaření v parním hrnci,
recepty rýžovar,
vaříme pro žlučníkáře,
dietně v parnim hrnci recepty,
charakteristika drůbežího masa,
rýžovar,
kuchařka k parnímu hrnci,
jak vařit těstoviny v parním hrnci,
jak se vaří v parním hrnci,
co se da vařit v parním hrnci
Suroviny:
játra drůbeží,
maso vepřové,
cibule,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
slanina,
olej,
koření grilovací,
brambory
Komentáře (20)
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...
Chápu dobře, že jakoby šetří čas, protože připravuje všechny chody najednou, nebo má další výhody (případně nevýhody)?