Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagety s plným bříškem

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 157 kJ /
2 189 kcal
Bílkoviny60,19 g
Tuky47,60 g
Vláknina29,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,91 g
Sůl14,70 g
Sacharidy370,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny necháme v pekárně zpracovat programem Těsto. Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na 4 díly. Každý vyválíme, naplníme, zavineme a dáme kynout na bagetový plech. Krok 3: Necháme cca 35 - 45 minut kynout, pomašlujeme vejcem, posypeme semínky a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C / cca 20 minut.

Zveřejněno 4. 1. 2010

Poznámka autorky cathleen

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagety s plným bříškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxWR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagety s plným bříškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxWR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (25)

Chocolate díky, jdu na to a dám vědět...když budou trochu "estetické", tak se "pochlubím"...:-):-K:-K:-K

Svetlana:Sice nejsem Cath, ale kvalitni vysokoprocentni sunky a syru bych se nebala.To mam sama odzkousene, ze vydrzi;-).
Cibule a hub bych se v teple asi trochu bala.

cathlen, jestli sem přijdeš, poraď:-8...chtěla bych Tvé bagetky dělat mladému do autobusu na dlouhou cestu...bagetky jsu ale moc velké...myslíš, když to udělám na velikost rohlíků, že to bude taky tak fajn?...budu dělat v sobotu, vydrží do neděle do večera?...:-):-)

tak teď jsem je právě vytáhla z trouby.... naprostá dokonalost....:-p ihned posílám bodík ;-) :yes:

:yes:tahle dobrota mi utekla - už mám uloženo a ty máš bodíka

drahulin::-) díííky! I za fotky;-)

Cathleen,dnes jsem je upekla a musím říct,že jsou vynikající.:yes::yes:Dovolila jsem si přidat i foto,ale na tvé kvality nemám.

Ivi, dneska jsme je měli k večeři a byly vynikající.:yes: Nemám bagetový plech, tak jsem je pekla na normálním plechu. No, nemám je tak krásný jako ty, ale byly fakt moc dobré, Čekala jsem až vychladnou, abych je rozkrojila a vyfotila, ale moje rodina byla rychlejší a já už je nestihla na řezu vyfotit. Máš ode mě 15.bodík:yes::yes::yes:

Ivuš, moc hezké:-). :-!:-)):yes::-K:-K +14

Bude to dobrůtka už od pohledu:-)):yes::-K

Cathleen:-)opravdu nádhera:yes:.U nás by byla rvačka o obě náplně,manžel a Vojtík červenou(kečup,..);-) a já bílou(česnek,houby,..):-8.Jen škoda přeškoda,že jsi tak daleko;-(,hned bych si k tobě na jednu,dvě bagetky zajela;-):-D.Boďka č.11 je tvá:-).

Já také chválím, radost pohledět, natož jíst.:-p Mám ráda pečivo s náplněmi dovnitř a ta houbovo-cibulovo-vaječno-sýrová vypadá báječně. :yes:
S dotazem na sypání přidávám, že já sypu tak, že promíchám sezam s drceným kmínem a dodatečne přidám slunečnicí a zdá se mi to vyhovující. Bagetkám i šikovné pekařce posílám bodík :yes::-K

:-)Všem děkuju za pochvaly:-8
Lenco (neregi.) gomasio mi donesla kamárádka, prodává ve Zdravé výživě. Je moc dobré třeba i na chleba s máslem nebo jen tak, na mls. Udělat doma by možná šlo, ale nevím, jestli jádra nejdřív posekat a pak opražit nebo naopak. A pak prosolit.

Díky, do nějakého bio obchodu se mrknu;-) s tím děláním nevím nevím, nejak nemam nápad jak na to :-))

:-K:-KNádherné bagetky:yes::yes::-K

To Lenca (neregistrovaný/á):
Dýňové gomasio mívají ve většině prodejen se zdravou výživou nebo se dají koupit na netu v nějakém podobném eshopu, například
http://www.biokvalita.cz/index.php?akce=detail&zbo... nebo http://www.biosfera.cz/bionebio-dynove-gomasio-bio.... Lze si ho také udělat doma ;-)

moje nervy...to vyzera uplne dokonale....

Vypadá to oravdu úžasne, ale o těch semínkách jsem jestě neslyšela. Myslíte, že by to šlo něčím nahradit? Nebo někdo poradte, kde by se daly koupit. Vypadá to dohromady opravdu úžasně. :-)

teda cathleen , úplně se mi sbíhají sliny. Asi si je zítra udělám z poloviční dávky. Už se těším.:-*

Ježiš to je nádhera, tebe bych potřebovala mět doma cathleen.To musí být dobrota.:-8

:yes::yes: Jojo, Cathleen ta to má vždycky nádherné:-)

:-O To je zase nááádhera.:yes::yes:

Cathleen, to jsi celá ty, zase taková pastva pro oči a chutě a já teď dopekla rohlíky-škoda, mohla jsem do nich něco šoupnout;-):-D Určitě tohle udělám a dávám ti 2.boda:yes:

Cathleen - co mi to děláš, teď peču slaninové vdolečky, a ty na mne zase s touto dobrotkou - a pak nemám ty moje chlapy rozmazlovat ;-)

Mňááám, to bude, super, ukládám:-p:yes:

Tématické fráze:
bagety recept, náplň do bagety, bagetový plech, náplně do baget, náplň do baget, bagety, jak naplnit bagetu, domácí pekárna recepty, jak udělat bagetu, bageta recept, cim naplnit bagetu, náplně do bagety, bagety náplně, gomasio recept, jak naplnit bagety, šunková bageta recept, bagety náplň, jak si udělat bagetu, domácí bageta, náplň bagety

Suroviny:
voda, cukr, kečup sladký, olej olivový, pepř, koření grilovací, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, salám šunkový, sýr tvrdý, kečup sladký, olej, cibule, houby, česnek, vejce, sýr, semínka dýňová

Přidat fotografie receptu