Zabíjačkový smažák
Krkovička pečená v jednom pekáči společně s vepřovými droby, cibulí a kořením bude zlatým hřebem každých vepřových hodů. Hotový zabíjačkový smažák můžete i zavařit do sklenic a s chlebem nebo bramborami pak poslouží jako výborný oběd třeba pro nečekanou návštěvu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zabíjačkový smažák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QmM
Moje poznámka
Zabíjačkový smažák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3QmM
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 40 minutami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 8 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 9 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 9 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 10 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 10 hodinami
Tématické fráze:
smažák,
zabijačkový guláš smažák,
vepřový smažák,
smažák recept,
recept na smazak,
gulas smazak,
zabijeckovy smažák,
zabíjačkové recepty,
zabíječkový guláš,
recept na vepřový smazak,
jak udělat smažák,
vepřové ocásky,
smazak gulas,
zabijackovi gulas,
domaci smazak,
ukrajinský smažák,
vepřový guláš smazak,
recepty smažák,
smazak z veprového masa,
smažák recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
plecko,
játra vepřová,
ledvinky vepřové,
srdce vepřové,
mozeček vepřový,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
sádlo
Komentáře (20)