Kari omáčka z vepřové konzervy ke špagetám
Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 910 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,70 g |
Tuky | 30,41 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kari omáčka z vepřové konzervy ke špagetám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOz0
Moje poznámka
Kari omáčka z vepřové konzervy ke špagetám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOz0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 17 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 2 minutami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 4 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 32 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 59 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 1 hodinou
Mazanec
Creativewoman před 1 hodinou
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 2 hodinami
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 4 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 13 hodinami
Tématické fráze:
omáčky ke špagetám,
omačka ke špagetam,
co ke špagetám,
jídlo z vepřové konzervy,
recepty z vepřové konzervy,
jídla z vepřové konzervy,
vepřova omacka,
vepřové na kari,
guláš z vepřové konzervy,
kari omáčka recept,
pokrmy z vepřové konzervy,
kari omačka,
omacka z veproveho,
rychlá omáčka ke špagetám,
veprove maso z konzervy,
veprove spagety,
omacka z masove konzervy,
recepty na omačky ke špagetam,
vepřové maso v konzervě,
jednoducha omacka ke spagetam
Suroviny:
maso,
cibule,
vejce,
okurky sterilované,
olej,
sůl,
pepř,
koření kari,
jíška,
masox,
voda
Komentáře (6)