Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tříhrnkový chleba

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Zdenka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 919 kJ /
3 327 kcal
Bílkoviny96,68 g
Tuky69,36 g
Vláknina69,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,48 g
Sůl16,14 g
Sacharidy544,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program celozrnný a po zapípání přidáme semínka.

Zveřejněno 10. 1. 2010

Poznámka autorky Zdenka1

zdroj : maminčiny recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tříhrnkový chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Qj6

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tříhrnkový chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Qj6

Marie

Komentáře (23)

marie23:přečti si starší komentáře. Tam je vše ohledně celaskonu vysvětleno. Nedávno jsem chlebík pekla a celaskon jsem měla pouze s jahodovou příchutí. Použila jsem i ten a jahodová příchuť se v chlebu nijak neprojevila.

Ahoj, holky musí tam být ten celaskon a jaký?

Chlebíček vypadá krásně. :yes:+

Tak dneska jsem pekl, musím říct,že voní moooc dobře, trošku mi sice prasknul na povrchu, ale na kvalitě to nic nemění :-) Doporučuji :yes: přidal jsem foto pro inspiraci :-))

Lusí, to mi povídej, já snad vypnu PC, když jdu do kuchyně, jenže teď se chechtá má lepší polovička - jo- vypneš , no to chci vidět :-O:-8:-D

Spagi je opravdu dobrý...díra je, že jsem seděla na TOPkách a nevyndala háky:-8:-D

Te nápad s celaskonem - zajímavé, jinak tahle fotka je o něčem jiném :-D:-D, mám za úkol zítra upéci chleba, takže vybírám... prý no a dělej, kdo má na ty fotky jen koukat :-D:-D:-D:yes::yes:

Patnáct minut po upečení už je jen patka:-*:yes:

Chléb je báječný, přidávám fotky i bodík-celaskonu se nebojte;-):-*:yes:

zajímavý receptík, dělám podobný, jen přidávám do těsta hrnek rýže místo otrub ( samozřejmě vařené ). Bodík je jistý a vyzkouším :yes: +3

Prášková Kyselina ascorbová se do chleba přidává v malém množství. Řekla bych na špičku příborového nože nebo max. 1/4 malé odměrky, která odpovídá kávové lžičce.

Tak jsem zkusila vyfotit znovu za denního osvětlení. Zelené foto jsem smázla, aby vás neodrazovalo od případného vyzkoušení.

Václave, asi budeš mít pravdu. Z mobilu do počítače to stahoval syn a ten je dost zbrklý. Zatím tady nechám i toto foto a až někdo dodá lepší, tak svého hastrmana odstraním.

Já myslím, že barvu udělala snaha o vylepšení barvy v nějakém přídavném programu, jako je třeba Picaso se zadáním (vybráním)špatných údajů. Asi se moc spěchalo- Ale v programech se můžeme vždy vrátit. Pravidlo 1,2,3 ... Nespěchat. Ale to nic nemění na tom , že chlebík bude jistě dobrej./jistě až ho někdo vyzkouší uvede barvu na takovou míru jakou skutečně má. Zdenko neboj.!)/ +bodík.

Lusi, lépe než Ivana bych ti nedokázala odpovědět

Tématické fráze:
chléb z hnědé rýže, mamincinyrecepty.cz, maminčiny recepty.cz, celaskon do chleba, chléb z hnědé rýže recept, celaskon do těsta, kyselina ascorbová, recept na rýžový chléb, celozrny chleba s celaskonem, chléb z pekárny s celaskonem, chleba s celaskonem, chleba z hnědé rýže, domácí chléb z celaskonem, chléb s celaskonem, recepty chleba, chleba celaskon, jak upéci celozrný chleb, recept na rýžový chleba, recept na chléb z domácí pekárny tableta celaskonu, celaskon chleb

Suroviny:
voda, olej, sůl, cukr, celaskon, mouka celozrnna pšeničná, mouka celozrnná žitná, mouka hladká, droždí sušené, otruby pšeničné, semínka slunečnicová, semínka lněná, kmín celý,

Přidat fotografie receptu