Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová sekaná

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MartinaB

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 412 kJ /
2 488 kcal
Bílkoviny233,57 g
Tuky130,97 g
Vláknina12,23 g
Cholesterol 2,33 g
Sodík 3,02 g
Sůl7,55 g
Sacharidy90,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso, játra a cibuli jemně umeleme, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, mouku, rozmočené rohlíky namočené v mléce s vejci, sůl, pepř, majoránku. Smícháme v polotuhé těsto. Popřípadě dohustíme strouhankou. Krok 2: Formu (vyndáme háky) vyložíme plátky slaniny, naplníme směsí, pokryjeme zbylou slaninou. Pečeme na "Pečení" 90 minut. Necháme skoro vychladnout ve formě.

Zveřejněno 12. 1. 2010

Poznámka autorky MartinaB

Výborné i studené s chlebem. Ňamka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrová sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ROmR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrová sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ROmR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Dělala jsem v sobotu a doma si ji pochvalovali.Posílám ti bodíka:yes:

Dávám bodík,dneska jsem ji udělala,je výborná...nepekla jsem v pekárně,ale vyzkoušela jsem novou silikonovou formu...také jsem přidala koření Domácí sekaná..:yes::yes: přidávám fotku i když se mi moc nepovedla :-S:-D

Jani, jsem ráda, že se podařilo najít ten program :yes:

Ahoj lidičky:-), z kuřecích jater to jde taky, je to možná i jemnější:-p. Zkoušela jsem to i z kuřecího masa ale doma se to moc nechytlo:no:, z vepřového to má lepší šmak.
Česnek jsem tam nikdy nedala, nevím, ale asi by to mělo trochu jinou chuť.

Hezký recept, v jednoduchosti je krása, jen pro mé strávníky bych dala kuřecí játra.Bodík je Tvůj Martino.Já po upečení nechávám sekanou z pečky trochu "ošlehnout" v troubě, aby nebyla bledá.Česnek Martino nepřidáváš?

Co mám DP, mám jí raději a raději a jsem vděčnej za každý nový recept(ať by zněl zvláštně). Moc rád sleduji Cathleen, ale i ostatní. Ten tvůj nápad mne dost zaujal a jistě vyzkouším i když se domnívám, že jater je na to maso moc(Aby to nebylo hořké?),. Věřím, dle mých malých zkušeností, že to bude fajn. +bodík.

AniCiz vítám tě na Topreceptech :-K!! Na názor na kuřecí játra budeme muset počkat, až co řekne Martina, já osobně bych je klidně dala;-)

:-K Dobrý večer jsem tu nová..a jen zírám,jaké jste šikulky.
k tomuto receptu.šlo by použít i kuřecí játra?Samozř.,že maso pak vepřové..

shineon ano, to jo, jen to pečení samostatně mi nebylo jasné, už vím, díky Gabinky

Jááá tam ten program máááááá!!! Nemůžu jinak, než říct, že jdem deb.....!!:-)):-)):-)) Je tam, fakt a k tomu se dá nastavit pečení od 10 minut a dáál!! Jééééžišku, díky, díky holky díííky!!:-)):-D:-)):-D:-D:-D Konečně jsem se to dozvěděla;-)

Remková - zamíchat to můžeš v ruce, ne?

Jani, vzkazík;-)

Já to snad vyfotím...

Jani R. - ne Gábi to objevila dobře - Backen - je pečení a je to jen na to pečení, na zadělání a mísení tam máš vepředu názvy

Gabino program 10 BACKEN tam je, ale to je myslím celý program na zadělání a pečení chleba. Mrknu se, uvidíme;-) Mám v češtině ale jsem technický analfabet:-D:-))

Tématické fráze:
sekaná z domácí pekárny, sekaná v domácí pekárně, sekaná, sekaná s játry, sekaná z jater, domácí pekárna sekaná, pečení v domácí pekárně, jak zamíchat sekanou v domácí pekárně, výborná domácí sekaná, domácí sekaná do formy, pečeni v silikonove forme, recepy domácí pekárna, domácí sekaná pečeně, sekaná z kuřecích jater, pečení sekáné v domácí pekárně, pečení sekané v pekárně, přidat játra do sekané, kureci jatrova sekana, recepy do domácí pekárny, recepy pro domácí pekárnu

Suroviny:
maso vepřové, játra vepřová, slanina, cibule, mouka hladká, vejce, mléko, rohlík, strouhanka, sůl, pepř, majoránka

Přidat fotografie receptu