Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 282 kJ / 2 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,67 g |
Tuky | 19,25 g |
Vláknina | 38,40 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 469,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše kromě cibule do pekárny. Program "Základní".
Krok 2: Po zaznění signálu přidáme do zlatova osmaženou vychlazenou cibulku.
Zveřejněno 12. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulovo - podmáslový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAq1
Moje poznámka
Cibulovo - podmáslový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAq1
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 14 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 20 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 22 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno 31. 3. 2025 06:01
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
lunav1 před 1 hodinou
Bramborové špecle
ZboSy před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 12 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 13 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 14 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 16 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 16 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chleba,
recep na chleba,
podmáslový chléb,
chléb z kyselého mléka,
chleba podmáslový,
domácí pekárna recep,
chleba z kyselého mléka,
domácí podmaslovy chléb,
recep chleba,
recep=ty,
cibulový chleba s podmáslím,
recep na chléb z podmáslí,
chleba z domácí pekárny recepty podmáslový,
recep na domaci chleb,
podmásloví chléb,
recep na dobrý chleba,
recept na chleba,
recep na chleba z pekárny,
recept na chleba z kyselého mléka,
chleba s kefírem a rajčaty
Suroviny:
podmáslí,
ocet,
mouka žitná,
mouka hladká,
cukr,
kmín celý,
sůl,
droždí čerstvé,
cibule
Komentáře (7)