Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bochánky z listového těsta

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

marunda marunda

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 7 ks

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Listové těsto rozdělíme na 7ks. Krok 2: Rozválíme na pomoučeném vále na placičky a na každou dáme trochu kečupu, trochu nastrouhaného točeného salámu a nastrouhaný sýr. Každou placičku zabalíme do bochánku, a dáme na plech. Potřeme rozšlehaným vejcem a vršek posypeme ještě sýrem. Krok 3: Pečeme při teplotě 160 stupňů asi 30 min.

Zveřejněno 13. 1. 2010

Poznámka autorky marunda

Dřív jsem celý balíček listového těsta rozválela a zabalila jako štrůdl. Je to rychlejší. Protože máme rádi patky, tak jsem zkusila udělat bochánky. Tam jich je dost a dost.

Také to je moc dobré se špenátem.

Bochánky nebo štrůdl se jí za tepla, ale i studené jsou dobré.

Bohužel mi po upečení skoro všechny popraskaly, ale na chuti to nic nemění.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bochánky z listového těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3QnQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bochánky z listového těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3QnQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

:-*Takovéto dobré mňamky nikdy nezklamou:-p+:yes::yes:Máš stejné talířky,jako jááá;-):-))

Čauky Péťo to vypadá skvělě :-)) já chci ochutnat,pošli mi to poštou:-D pochopitelně posílám bodík:yes::-K mamkapavla

no Gabi, to je možná pravda, mohla bych to zkusit a uvidím. Tak příště a díky za nápad.

Marundo, já bych každý bochánek před pečením propíchla párátkem nebo vidličkou, aby mohla unikat pára. Možná by to pomohlo a nepopraskaly by ;-)

Dělám podobné - listové těsto vyválím a rozkrájím na čtverce. Na každý druhý čtverec dám kolečko měkkého salámu, kečup, Hermelín, kečup a znovu salám. Přiklopím druhým čtvercem těsta, kraje zamáčknu (nesmí na nich být moc mouky jinak to nedrží), pomažu vajíčkem, posypu sezamem a peču. A podle barvy zjistím zda už to je nebo ne ;-) jááj uplně jsem na to dostala chuť :-))

Tiež to robím ako štrúdlu,ale pečiem ju predom pokrájanú.Dávam tiež plesňový syr,sterilizovanú kukuricu,huby,a.t.ď,záleží na chuti.Je to výborné.Pridávam bod.

Petro, máš to hezky nafocené, to se mi moc líbí! Šikulka!;-):yes:

Marundo, já dělám takové šneky a ty suroviny nestrouhám, dávám je na plátky. Tak to znám dobře a dávám ti 2.boda-je to dobré:yes:

maru...:-Kjsem ráda, že můžu napsat první komentář, no tedy vypadá to nádherně:-O a jistě i tak chutná:-pposílám 1.bodík :yes::-) a ukládám k vyzkoušení;-)

Tématické fráze:
šneky z listového těsta se listovým špenátem, listove testo cena, recepty z listoveho testa, mňamky z listového těsta, pečení s listovým těstem, pizza šneky z listového těsta, salám v listovém těstě, bochánek z listového těsta, brokolice v listovém těstě, teplota peceni listoveho testa, co udělat s lístkovým těstem, balíčky listového těsta, pečení s lístkovým těstem, jak udelat listove testo, zapečená brokolice v listovém těstě, toceny salam v listovém těstě recept, maso se špenátem a lístkovým těstem, listové těsto kečup salám, recepty online z listoveho testa, listové těsto jak udelat

Suroviny:
těsto listové, mouka hladká, kečup sladký, salám točený, sýr, vejce

Přidat fotografie receptu