Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná plněná šunkou a Nivou, s fazolkami a slaninou

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Náročný

Doba přípravy 390 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 360 min

390 min (30 min příprava + 360 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 665 kJ /
2 071 kcal
Bílkoviny78,76 g
Tuky180,41 g
Vláknina25,18 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 7,06 g
Sůl17,41 g
Sacharidy20,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme. Mírně opepříme. Na maso poklademe šunku a 1/4 Nivy. Zabalíme do závitku a sepneme, nebo svážeme. Krok 2: Slaninu nakrájíme na kostičky. Krok 3: Pokud máte PH ve kterém jde vařit na sporáku, tak ho vytřeme olejem a dáme slaninu. Orestujeme. Pokud PH není určen k vaření na sporáku, orestujte slaninu na pánvi a přidejte do PH. Krok 4: Na vyškvařenou slaninu přidáme fazolky a na ně závitky. Ve vodě rozmícháme bujón a přilijeme do PH. Krok 5: Nesolíme, Niva a bujón jsou dostatečně slané. Krok 6: Vaříme na stupni I. asi 5-6 hodin, na stupeň II. asi 4 hodiny.

Zveřejněno 14. 1. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěná plněná šunkou a Nivou, s fazolkami a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yoGV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěná plněná šunkou a Nivou, s fazolkami a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yoGV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (24)

Mnamky hned bych si dala:-!:-K:-*:yes:

:-p;-):yes:

no hned bych si dala:-K

Doogo,recept výborný.Přidala jsem foto.Bod už jsem dala minule.:-p:-p

Vasiku, super, ted co mam novou hracicku (PH) jsem rada za kazdy novy recept. Jen tak dal;-):yes:15:yes:

Velice lákavé:yes::yes:+

1**:yes:

Dooga:-) fotečka vypadá fantasticky:yes:.Mám u tohoto jídla pár ale - ale to už je můj problém;-).A i když PH nevedu,tak boďka č.13 je tvá;-).

Už z pouhé fotografie je patrné, že toto meníčko je chuť sama a to si zaslouží bod :-p;-):yes:

Dogo, nádhera:yes::yes::yes::yes::yes: +

:-p:P Tak tohle mám vyzkoušené, a pokud jste to ještě někdo nejedli, vaše chyba, honem to napravte:-p

Jistě dobrota, na řezu nádhera.;-)

Moc hezký recept :yes:. Hrnec nemám, takže zatím nevyzkouším, ani si nepředstavím chuť, bohužel... ale použité suroviny se mi líbí :yes:.

Díky.:-KV sobotu dodám foto.Už si připadám z focením jak Saudek.:-D:-D:-DJak mě to jde.:-D

Jsou čerstvé. Kupované v Bille.

Tématické fráze:
co vařit o víkendu, vepřové maso s anglickou slaninou a fazolkami, vaříme roštěnou, recept na roštěnou, rostena z krkovice, plněná kuřecí roláda s nivou a šunkou, vepřové závitky plněné žampiony a šunkou, vepřový závitek s nivou a slaninou, patizon pomalý hrnec, recept na vepřovou panenku s nivou a žampiony, co uvařit o víkendu, co vařit na víkend, restovaný patizon, recepty s nivou, co vařit o víkendu?, roštěná, roštěná pomalý hrnec, co vařit z roštěné?, panenka se slaninou a fazolkami recept, vepřová roláda se šunkou a nivou

Suroviny:
roštěná hovězí, sýr niva, šunka, fazolky zelené, slanina, bujón zeleninový, voda, pepř, olej

Přidat fotografie receptu