Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 665 kJ / 2 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,76 g |
Tuky | 180,41 g |
Vláknina | 25,18 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 7,06 g |
Sůl | 17,41 g |
Sacharidy | 20,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme. Mírně opepříme. Na maso poklademe šunku a 1/4 Nivy. Zabalíme do závitku a sepneme, nebo svážeme.
Krok 2: Slaninu nakrájíme na kostičky.
Krok 3: Pokud máte PH ve kterém jde vařit na sporáku, tak ho vytřeme olejem a dáme slaninu. Orestujeme. Pokud PH není určen k vaření na sporáku, orestujte slaninu na pánvi a přidejte do PH.
Krok 4: Na vyškvařenou slaninu přidáme fazolky a na ně závitky. Ve vodě rozmícháme bujón a přilijeme do PH.
Krok 5: Nesolíme, Niva a bujón jsou dostatečně slané.
Krok 6: Vaříme na stupni I. asi 5-6 hodin, na stupeň II. asi 4 hodiny.
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná plněná šunkou a Nivou, s fazolkami a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoGV
Moje poznámka
Roštěná plněná šunkou a Nivou, s fazolkami a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoGV
Nejnovější recepty
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Čokoládové muffiny s Nutellou
Přidáno před 12 hodinami
Snídaně, oběd i večeře na jednom talíři pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Smažené žampiony, volská oka a ledový salát s kapií
Přidáno před 14 hodinami
Holandský řízek podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Jižanské kuřecí paličky v kukuřičných lupíncích
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Připravili jsme máslový ležák jako z Harryho Pottera: Horký cider se šlehačkou a karamelem chutná překvapivě skvěle
Kuře na paprice i pro začátečníky: Šťavnaté a křehké maso s chutí papriky dokonale ladí s omáčkou ze smetany, hotové je za chvíli
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlá borůvková bublanina
Neregistrovaný před 9 minutami
Holandský řízek podle ČSN
Neregistrovaný před 19 minutami
Paprikové klobásy podle Smolíčka (bez uzení)
Neregistrovaný před 44 minutami
Pečené placičky z květáku, šunky a sýru
Neregistrovaný před 56 minutami
"Vylepšené" bramborové knedlíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 3 hodinami
Vepřové v bramborové omáčce
Neregistrovaný před 3 hodinami
Koláče po babičce
Neregistrovaný před 3 hodinami
Holandské řízky
Neregistrovaný před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 4 hodinami
Tématické fráze:
co vařit o víkendu,
vepřové maso s anglickou slaninou a fazolkami,
vaříme roštěnou,
recept na roštěnou,
rostena z krkovice,
plněná kuřecí roláda s nivou a šunkou,
vepřové závitky plněné žampiony a šunkou,
vepřový závitek s nivou a slaninou,
patizon pomalý hrnec,
recept na vepřovou panenku s nivou a žampiony,
co uvařit o víkendu,
co vařit na víkend,
restovaný patizon,
recepty s nivou,
co vařit o víkendu?,
roštěná,
roštěná pomalý hrnec,
co vařit z roštěné?,
panenka se slaninou a fazolkami recept,
vepřová roláda se šunkou a nivou
Suroviny:
roštěná hovězí,
sýr niva,
šunka,
fazolky zelené,
slanina,
bujón zeleninový,
voda,
pepř,
olej
Komentáře (24)