Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Doutníky

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kedlubna kedlubna

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 6 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 541 kJ /
607 kcal
Bílkoviny33,60 g
Tuky48,00 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,80 g
Sacharidy9,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme bramborové těsto podle návodu na sáčku. Krok 2: Na pomoučeném vále rozválíme na obdélník široký jako párek. Krok 3: Rozkrojíme na 6 částí, do každé zabalíme nožičku párku a v rozpáleném oleji usmažíme ze všech stran dozlatova. Krok 4: Výborné teplé, jako rychlá večeře i studené nakrájené jako jednohubky.

Zveřejněno 17. 1. 2010

Poznámka autora kedlubna

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Doutníky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xn4J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Doutníky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xn4J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (18)

Helena Dvořáková 19. 11. 2015 16:42
toto vyzkouším dobrý nápad

Kedlubno, takové doutníky bych ráááda vykouřila a nezbyl by ani oharek:-D:-Ddobře vymyšlené a dávám boda:yes:

Kedlubno, takové doutníky bych ráááda vykouřila a nezbyl by ani oharek:-D:-Ddobře vymyšlené a dávám boda:yes:

Baru, jde to z normálního bramborového těsta také, já je dělám z prášku jen buď časových důvodů a nebo z částečné pohodlnosti ;-):-):-K

Znám a dělám už léta, nejradši k tomu máme salát z kysaného zelí:-p:-p

Myslite, ze by to slo i z testa normalne udelaneho (tj. ne z prasku). Testo v prasku tady nemame. Ale je to krasa:yes:11:yes:

vypadá to nádherně:yes:

Moje jmenovkyně?

To je taky super nápad:yes:, bez váhání dávám bod:-K

tohle jídlo si pamatuju ze školy a byla to moooooc dobrá mňamka,dík za připomenutí.:-):-p:yes:

Super!:yes::yes::yes:+6.

Posílám bodík, protože je to dobroučké. Dělám to také, jen s tím rozdílem, že do těsta dám vajíčko a nastrouhaný tvrdý sýr a místo smažení peču v troubě na plechu vymaštěném sádlem a jíme to se špenátem. :yes::-p:-K

Jani, burek je dobrý. . ale na můj vkus listové těsto nasálo moc tuku, to bramborové se mi nezdálo tak mastné a těsta bylo více. . . . .. takže už bez přílohy, jen se zeleninkou.

:-O:yes::yes: něco podobného, jako burek;-)

Hezké, to by mně nenapadlo ... vyzkouším:yes: +2

Tématické fráze:
cukroví doutníky, dort doutník, doutníky cukroví, bramborové doutníky, doutník dort, doutníky z bramborového těsta, doutník cukroví, jablečné doutníky, bramborový burek, dort doutníky, bramborové doutníky s párkem, cukrovi doutnicky, dort s doutniky, cukroví doutník, doutníky-cukroví, jak se dělá doutník, doutníky dort, bramborový doutník, párky jako doutníky, zeli doutnik

Suroviny:
těsto bramborové, párky, olej

Přidat fotografie receptu