Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 939 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,53 g |
Tuky | 0,83 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá lusková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANV1
Moje poznámka
Bílá lusková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANV1
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 16 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 7 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 11 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 12 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 12 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 13 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 13 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 14 hodinami
Tématické fráze:
lusková omačka,
fazolová luskova omáčka,
lusková omáčka recept,
fazolova luskova polevka,
omáčka s fazolovými lusky,
bílá polévka,
luskova polivka,
babiččina polévka z fazolových lusků,
polévka z fazolových lusků,
bílá omáčka s fazolovými lusky,
polévka z lusků,
polévka s fazolovými lusky,
omacka luskova,
omáčka z fazolových lusků,
polévka z bílých fazolových lusků,
bílá fazolková polévka,
bílá fazolová omáčka,
lusková fazolová polevka,
recept na luskovou polevku,
fazolová polévka z lusků
Suroviny:
voda,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
mouka hladká,
hrášek sterilovaný,
lusky fazolové,
brambory,
mléko kondenzované,
ocet
Komentáře (1)