Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"

Domácí majonézu a tatarku oceníte zejména na letních grilovačkách. Stačí pár surovin, ponorný mixér, vysoká nádoba a za pár sekund máte hotovo. Dochutit můžete dle svých chutí. Jinou už nebudete chtít.

Hodnocení receptu je 5,0 (126×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lecinka lecinka

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 217 kJ /
2 442 kcal
Bílkoviny9,58 g
Tuky262,36 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy10,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do vysoké a úzké nádoby.
Ponorný mixér dáme na dno nádoby se surovinami, zapneme a velmi pomalu táhneme směrem vzhůru, zatímco se suroviny spolu mixují (pohyb působí jako píst). Krok 2: Na přípravu tatarky nejprve připravíme majonézu. Poté omyjeme okurku a nakrájíme ji na drobné kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Krok 3: Cibuli a okurku vmícháme do připravené majonézy.

TIP: Tatarská omáčka - nejlepší recepty

Zveřejněno 23. 1. 2010

Poznámka autorky lecinka

Zdroj receptu: stránky Labužník, autor Blueska

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K1pz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K1pz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (136)

Jednoduché a rychlé, díky

Úžasné,během pár vteřin dokonalá majonéza :yes:
Ať si tu jejich nestydatě drahou nechají :-//. Dovoluji si přidat fotky :-K

výborné a jednoduché

"Vtipná majonéza- tatarka " fofrem "
Si už nevzpomenu jak Pejsek a kočička slavili 28.října. ;-) ale u nás jsme málem pro absenci majonézy neměli oblíbené obložené chlebíčky;-(
Nouze naučila prý Dalibora housti a mně byl trn z paty vytržen díky tomuto receptu :yes:
***
www.jaktak.cz/jak-pripravit-oblozene-chlebicky-recepty.html

Majonéza je vejce a olej -Na tatarku ještě přidávám (ať je ostrá )čl čili + zakys.smetanu

Děkuji za úžasný recept:yes:super:-K

Zkusila jsem dnes. Obyčejný řepkový olej z kauflandu, dala jsem do pivního půllitru..nemůžu si pomoci ta majonéza je prostě skvělá. Je to hned hotové a drží jak blázen. Moc díky, ušetřeno dost penízků ..

:-K dělám takto řadu let

Mám tu čest přidat stý bodík:yes:. Majonézu jsem zkoušela dělat podle jiných receptů, ale nikdy se mi nepovedla. Už jsem to vzdala a smířila se s tím, že holt budeme jíst kupovanou. Až vysoký počet kladných ohlasů u tvého receptu mě nahlodal, že se mám znovu pokusit. A ono se to podařilo:-D:yes:. Musím ale zmínit skutečnost, že mám nový tyčový mixér. I to by mohla být příčina neúspěchu - starý pomalý přístroj. V každém případě majonéza byla výborná a budu se k receptu nadále vracet.

Ozkoušeno - funguje to a chutná skvěle. Paráda :yes:

Přidal jsem jeden stroužek černého česneku. Vynechal jsem hořčici a cukr, místo octa citronová šťáva.

Miquel: Recept na majonézu bez vajec : 100 ml oleje řepkový , 50 ml mléka, 1 Kl hořčice plnotučná. Vše dát do úzké nádoby a zamíchat tyčovým mixerem. Na tatarskou omáčku přidám do majonézy cibulku a kyselou okurku zamíchám ručně. Jinou majonézu již nedělám.:-)

Opravdu výborná,jednoduchá a dobrá:yes::yes:

Krasny den... Ja odpovídala, jen jsem si nevšimla, že nejsem přihlášena a tak je tu moje odpověď pod Dita ...
Ale myslím,ze tu již bylo vše řečeno ... Proste takto jedine s tycovym!! jak je popsáno v receptu .. :-K

Řekla bych, že z toho děláte příliš velkou vědu. Takhle se vyráběla dobrá domácí majonéza v 60. letech, když se v domácnostech objevily klasické mixéry ETA. Všechny ingredience (vajíčko, cukr, hořčice, sůl a ocet) se za pár vteřin rozmixovaly a pak se pomalu přiléval olej, až se dosáhlo požadované hustoty. Většinou nebylo žádné ale. :-p
Je to opravdu super recept, pokud jste si jistí, že Vám nehrozí salmonela ze syrových vajíček.

cathleen
Dekuji za info, ten zbytek ( horcice aspol ) se tam zasleha pak rucne nebo taky v tom mixeru?
zizala
Nic se nedeje :-) Uplatneni pro to mam.
casino
Ja mam mixer jako nastavec ke kuchynskemu robotu Profesor a tam prece jenom ten vykon neni buhvijak dobry, ale na omacku to staci :-)

Bohuzel se nepodarilo, asi mam slaby vykon mixeru. Je to tekute, tak zitra udelam babovku. Skoda.

maja f: robím majonézu takto už asi 30 rokov a ak sa stane, že ostane riedka, pridám ešte olej a znovu prešľahám. Ak je to veľmi olejnaté pridám aj ďalšie vajíčko alebo len žĺtok. Ak je treba, tak dochutím. Väčšinou to pomôže.:yes:

Zobrazit 4 starší odpovědi

Dobrý den,

je možno nahradit ten tyčový mixér klasickým mixérem, případně sekáčkem? Nedávno mi můj "tyčák" odešel :-(

Díky a hezký den

maja f: netusim..Vyzkoušejte... Tam jde o to jak se pomalu vytahuje vzhůru ta tyčka a dojde k tomu tlaku..ale třeba to půjde i tak :-p

Zobrazit starší odpověď

Super rychlovka :-*

Miluju tyhle super easy recepty, výborná Majolka® a šíleně rychlá!:yes:

Kamčitka 5. 8. 2016 20:29
Díky díky díky, dnes jsem zkoušela jiný recept a katastrofa, tento j suprovní - ta rychlost :) Kromě okurky jsem přidala ještě na jemno nakrájenou cibulku :) :-K

Bezvadný recept, majonézu jsem použila na pomazánku a bylo to super.:-8:yes:

Vynikající a byla za pár vteřin:-K:yes:

úžasně rychle a výborné.:yes::yes:

povedla se bezva :yes:

Skvělá, skvělá, skvělá ♥ Zkoušela jsem plno receptů a až tento se opravdu povedl. :yes::yes:

František Veselý: nepatří,to je fakt majonéza.Mám vyzkoušené;-)

František Veselý 15. 12. 2015 21:01
nepatří to spíše do dipů:-?

Dobrý den, chtěla bych Vám mooooc poděkovat za konečně supr recept.:-Zkoušela jsem již několik jiných postupů a nikdy se mi nepovedla vždy řidká--ale teď no paráda:-Kupuji bio slunečnicový olej a vajíčka mám domácí..moc díííík!!!!Marci

Neuvěřitelné :-O Skvělé :-!:-D:yes: Už jinou dělat nebudu :-p

Majonézu jsem měla za 5 sekund hotovou, děkuji a letí bodík.
:yes:

super recept,díky.Dělala jsem bez bílku a byla to břečka,pak jsem přidala bílek podle tohoto receptu a kráááása

Ja to pripravujem v obyčajnom zavarovacom pohári - 700 ml.

Veronika.Hrozna:
...jak píše lecinka: níže, ono to není zas až tak choulostivá záležitost:-))
Pokud je "tyčák" 6cm, tak to spolehlivě funguje i v nádobě 8cm:yes:

Veronika.Hrozna:
Ta nádoba na foto má dole v průměru 7cm... Může být i trochu větší, ale ne moc. Ať se podaří :yes:

Tak tohle:-O zkusím jen napiš kolik má průměr ta nádoba u dna ,já mám ten nástavec u mixéru docela malý průměr! V podstatě vidím,že je to odměrka,že jo! :-O Uloženo !:-p

Děkuji za báječný recept:-K+62:yes:+foto:-)
Majonéza-tatarka je krásně hustá a velice chutná:-pDělávala jsem domácí majonézu trochu jinak,ale tahle vychytávka je opravdu super;-)

satan:
Ani nedokážu říci jak dlouho vydrží, nám se nezkazila zatím nikdy, tak uvidíte,vyzkoušíte ;-)
Hlavně, že chutná :yes:

Majonézu a tatarku už nekoupím,tato je supr,dávám bodík,jen dotaz jak dlouho vydrží v lednici ,den,dva?

Blahořečen ten, kdo tohle vymyslel:-) Perfektní recept, přesné suroviny a za okamžik hotovo. Chutná fantasticky :yes:, další bodík udělen, díky moc :-K:yes:

Majonéza se mi povedla na 1. Moc děkuji za recept. Zkoušela jsem ji už mockrát, dost podobně, ale vždycky skončila na WC, strašně řídké cosi. Jen toho cukru se mi zdá moc, ale to si příště upravím.
Takže super.

Tatarka je váááážně LUXUSNÍ:-p:-pPovedla se mi hned napoprvé.A je skvěle hustá,hustší,než kupovaná.Rodina si moc pomlaskává;-)Zkusila jsem do ní dát pár kapek worchestrové omáčky-je to vynikající:-pPosílám bodík:yes:

Rychlá a hlavně mi krásně zhoustla..:-K

Super recept. Povedla se hned na první pokus. Uděluji 51bodík :yes:

tak to je bomba!! opravdu je to fofr, povedla se hned a jak říká můj přítel, tak vedle kupované majonézy se to nedá vůbec postavit!!!! :-K

kohutačka 13. 2. 2014 11:09
povedla se napoprvé:yes::yes::yes:,jen hořčici jsem přidala až mi to zhousto, je výborná

Týýý brďo, ono to funguje!!! :-D

Padesáté kladné hodnocení uděleno ;-)

Bože, to je dobrota, ani není potřeba z toho dělat "tatarskou"
Už tatarku z obchodu nekoupím.

Naprosto dokonalá :-p

lecinka:
nechala jsem to být,(jsem byla vytočená) vrazila jsem tu sr.. do lednice s tím, že "to" použiji do bábovky. Dnes jsem odlila olej, jelikož si to sedlo, cca 150 ml nechala a skusila to znovu a majonéza na světě. Neuvěřitelné :-)) Asi nebyl můj den.

kuchtík: Tak to opravdu nevím kde se stala chyba :-O ---- ale soudě dle ostatních a dle vlastních zkušenností... funguje to ..
nedodržuju žádnou teplotu a ani postup... jen naláduju do uzké nádoby , dám tyčku na dno a jedu nahoru,pokud není hned, opakuji... ale zatím s kladným výsledkem .... nevím co poradit ;-)

já tedy nevím kde je chyba, ale dodržela jsem vše dle receptu a mám tak akorát tekutý mix, dělám to v uzoučké sklenici, tak akorát pro ruční šlehač a žádná majonéza z toho není.
Dvakrát zkoušeno a 2x sr.čka :-((

Já ji dělám úplně stejně, když nemám vejce, dám místo něj studené mléko... a jde to taky (bez salmonely:-D):yes:

Dnes jsem dělala poprvé a nemá to chybu, díky za recept, určitě budu dělat častěji,:-p již nebudu kupovat ty drahé:-//

vyskušala som a super, funguje to :-) len som to prehnala so solou :-p:-p

Našel jsem to video na YouTube, tady je :http://youtu.be/ej4SLWu6PMo :-D:-)):-D

tejaja: niekto má proste fóbiu, že v každom vajci je salmonela. Že častejšie človek ochorie z iného zdroja, netušia. Častejšie je zdrojom chorý človek a žiaľ, prenáša salmonelu neumytými rukami na potraviny, kontaminuje ich.

Michaela : nerozprávajte tu už tie nezmysly o salmonele. To by ste nesmeli jesť pomaly nič....manžel dostal salmonelu , ktorá bola dokázateľne v čiernom korení. A to budem teraz písať ku každému receptu, kde je čierne korenie, "Ať žije salmonela" ?!? :no:

Hlavně to syrové vejce!! Ať žije salmonela, co ;-(

Je vynikající,vždy jsem zkoušela ty recepty, kde se přilévá olej,ale nikdy mi to tak nevyšlo.Toto je super a jsem moc spokojená!!!!!!!!!Velmi chutná:-p:-);-)

Moc chutné, nevěřili jsme s manželkou, že to půjde, ale zkusili a koukali. Moc díky za skvělý recept, musím to naučit i maminku.

:-pSuper prostě a jednoduše "bomba" :yes:

Jsem v šoku :-O po všech těch paskvilech co jsem zkoušela je tato od teď číslo 1 :-)):yes::-)):yes::-)):yes: UŽ NIKDY JINOU :-p:-p:-p

super , super , super !!!!! :yes::-K

Super rychlý receptík který nemá chybu.Také už nebudu kupovat ty zmetky;-):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Majonéza opravdu nemá chybu! :yes::-p Dělala jsem ji podruhé a jednou z toho tatarku. Už rozhodně nebudu kupovat ty zmetky ze supermarketu. :-8+

Uzasny recept na uzasnou majonezu. Ja jsem kopyto kucharka a umim pripalit i vodu na caj, ale tahle majoneza se mi povedla. Zazrak. :-)

sarahzuz: Dejte úzkou nádobu ,jak je širší,tak to není ono ;-) ... opravdu musí být hustá hnedka ..nevím ,nevím zda v ledničce ztuhne :-p

Konečně recepis na výýýýbornou, zaručenou majonézu / tatarku !!! Už nikdy v životě nekoupím tatarku plnou éček a chemie, kam se prdí Hellmans ;-) Fakt !!! Již jsem tuhle podle Vás dělala několikrát a vždy perfektní výsledek !! Já do ní dávám červenou i jarní cibulku, stroužek česneku a kyselou okurku. Je pak vynikající ! Máte bod! :yes:

sarahzuz: já ji mám hned hustou:-O Chce to užší nádobu. Já používám odměrku, jak je na fotce:-D

Super recept jen jsem ji asi udelala nakou tekutou ale jak jsem cetla tak to ma udajne v lednici ztuhnout ;-):-))

vynikajici :).nevim jestli to jeste po takove dobe budete jeste cist,ale opravdu je vynikajici .normalne kupuju helmans,ale ta cena mne vcera donutila koupit nejaky hnus z penny .jelikoz se to nedalo cist tak jsem se mrkla na recept .uz driv jsem to podle podobneho receptu zkousela a nebyla dobra nevim jestli i treba tim ,ze tam nebyla hortice,ale ta vase je za pet sekund hotova dekuji :))))

:yes: Povedlo se okamžitě a navíc je to hoodně dobrý, používám jako dresink k vařené zelenině. například s česnekem a petrželkou je to famózní :-* :yes:

andrus499@seznam.czLecinko mate pochvalu na vybornou,u me kolikrat majoneza skoncila ve drezu a pak jsem to uz vzdala,ale vcera jsem si nasla tento receptik a hned napoprve.doporucila jsem i rodine:salat nejlepsi s touto majolkou:yes::yes::yes:

na to že jsem chlap se to podařilo na poprvé .Zkoušel jsem už dřív ale vždy skončila ve dřezu . Tento recept je fakt věc zrovna před vánoci se hodí.

dobra rada 15. 12. 2011 09:15
dekuji za radu prave jsem to vyskousela a je to opravdu dobry recept na majonezu.. ;-):yes::yes::yes::yes::yes::-):-8:-p:yes::-*

Funguje to:-!, a moc dobrý receptík, vše jsem udělala dle návodu (vajíčko jsem ukradla holkám na dvorku;-)) a je to:yes::-p:yes:, zasloužený puntík posílám:-D

Michaela Čechová 15. 11. 2011 18:05
Téda majonézu jsem dělala prvně a musím uznat, že je výborná a opravdu se to povede i laikovi:yes::-):-)

Tejajo, Spagetko asi máte pravdu, ale v citronu je alespoň vitamín C a není to chemicky vyrobená látka jako ocet. Ale jinak se s Vámi nepřu na chuť to asi nemá žádný vliv.;-)

bystrouska: prepáč, ale citrónová šťava je tiež kyselina, lenže citrónová.

bystrouska: Nezlob se, ale citron nemá s octem absolutně nic společného :-O:-O;-);-)
Citron zdravější je, to jo, ale ocet tedy kyselina octová je někde úplně jinde

Také tak dělám Majolku® i tatarku:-K, jen místo octa dávám citron:-p. Myslím, že citron je zdravější než ocet:-), což je vlastně ředěná kyselina octová:-O.

Dělám odjakživa tímto stylem a nemá chybu:yes::yes: a pro pochybovače;-) žádná salmonella kolem nás nikdy ani neprošla:-D:-D

Takovou dobu mám tento recept "na vyzkoušení" :-! Proč já husa pořád kupuju majonézu plnou éček a nevím čeho všeho, když tady je ukryt takový poklad. No je to prostě vynikající:yes::yes::yes: Mockrát děkuji za recept a v obchodě už nikdy více:-)) Bod už jsem udělila dříve, takže dnes už jenom obrázek:-K

JaroslavStratil 3. 7. 2011 16:59
Tatarka no super :yes:
CHUTNÁ JAKO TA KUPOVANÁ ,,HELLLMANS\'\':yes:
;-)
:-p:-p:yes::yes::yes::-*

Tatarka super dnes jsem zkoušela:yes: a ty prudiči jéje tech je tady i registrovaní jen hledají to špatné a oni ani kolikrát nemají vložen receptík toho druhu ani jeden :-(jo holt potížista se najde všude:no:

Tatarku delam uz leta stejne, jenom rozklepnu vejce a pomalu prilevam olej, podle zadane hustoty. Ani to neni treba odmerovat. Kdyz se rodince zda moc husta, jenom rozredim lakem z okurek. Je opravdu vynikajici...:yes::yes::-p

Tohle mi nějak uniklo, super, hned to zítra vyzkouším, potřebuju pro návštěvu ;-):-p:yes:

Tak já to prostě vše vytáhnu z lednice a ihned dělám a do 5 min je hotovo :yes: ..takže žádný ingredience nenechávám nabrat stejnou teplotu ;-) ..ale už jste asi vyzkoušela sama ,než jsem došla k pc :-)

:yes::yes: Tak to prostě nemá chybu!!!!!!!:-)):-)) Majonéza za pár vteřinek !!!!:-)):-))

Tak přece ještě jeden dotaz, musí mít všechny ingredience stejnou teplotu (jako u klasické přípravy majonézy)??

Moc děkuji za bleskovou odpověď!:-) Dnes vyzkouším!!:-))

Já měla i 10 dní a byla pořád ok..většinou tedy použuju domácí vejce a dávám do tupper misek-kvuli přístupu vzduchu-tedka mám nově majolenku (dóza) a ta je na to nej!! ;-) ..takže vyzkoušejte..my jsme opravdu spokojení -pěkný den :-K

Naprosto úžasná vychytávka!!!:-)):yes: Jak dlouho tahle majonéza/tatarka vydrží v lednici?

Stejným způsobem se dělá i španělská Aioli.Dávám bod.

Super recept! Tak snad nedostaneme salmonelózu. :-*

Absolutně SUPER receptík !!!

ty brdoooo, ono to fakt ztuhloooo:-K supeeeeer!! :)

:yes:+10

No mna by odradilo zasa sem davat recept, ak by som vedela,ze to moze hoc kto skopirovat spolu s fotkami :-( Tiez si myslim,ze to nebolo fer, to si to radsej najdem inde, ak to ma obrazky od toho,kto to odskusal. Ved to je to umenie, dat sem to svoje, odskusane. Ale ako vidim nazorov je vela. A ta Ivana chcela len dat ukazku, pretoze to odskusala. Mne to prislo ako vysmech Lecinky ostatnym, ze ona ma dolezitejsiu pracu, nez sem prispievat, aspon to tak napisala.:no: No tak neprispievaj, je tu kopec inych ludi,co prispeju. Peknu nedelu.

Lecince se nedivím. Dala sem postup na majonézu, který nemá chybu a každý kdo se bojí majonézu dělat, protože se může srazit, pokud po kapkách nepřiléváte olej ... atd.,atd., musí být nadšený. Aby o sobě četla, že něco dokonila, dala se k jejímu receptu miska s glajdou, která může být cokoliv, když šlo zásadně o postup, to je nechutné. Se nad sebou zamyslete a uvědomte si jak odrazujete lidi od psaní receptů a pořád se jen plácáte po ramenou za recepty svoje.

:-// jak v skolke. ked cosi chcem robit, tak robim, ked nechcem nedohadujem sa o tom...naco kohosi prehovarat
stranka je super, prispievatelia mili,len sa snazia udrzat tu tomu urcite pravidla,aby sa stranka nepokazila,to je vsetko o co tu slo asi..

Thomassinno díky ;-);-)
Lusi , nejde o nafocení postupu..:-):-)
já ho znám..já tu nehodlala zakládat svoji kuchařku a nebo něco tak...
šlo jen o to,že to tu nebylo ...
ale já opustila pc v pul 5 a došla tedka ..mrkni kolik jsem měla meilu :-O:-O .. to zasílání jsem zrušila ..mám tu docela práce a toto mě fakt teda dostalo ...
Takže moc ráda sem chodím ..recepty jsem si mooc oblíbila a všem svým známým jsem poslala adresu,kde hledat ,když budou tápat ...dokonce moje švagrová chtěla poslat do austrálie jednu svoji obr kuchařku..a já jí vyvedla z omylu,že toto jí bohatě stačí..jste tu všichni profíci ..je fakt,že občas teda koukám jaký zbytečnosti se tu píšou,protože to s receptem má zbla společného...a musím říct,že kdybych dopol věděla co mě čeká,tak si udělám super tatarku:-p:-p,ale ničím dalším se teda nezalamuju ..nezlobím se na nikoho...určo sem vždy ráda zavítám,ale myslím,že tatarkou moje vkládání končí ...:-K:-K - uvidíme :-)

Dito neblbni!Jestli chceš tak ti půjdu postup nafotit;-)Já recept neznala.

Dito:-! Ať tě ani nenapadne sem nechodit:-! Přidávej dále receptíky a buď tady s náma, já, a myslím že i ostatní uživatelé topreceptů budou jen rádi za dalšího človíčka jako jsi ty, který nás obohatí svými příspěvky a receptíky:-! Takže vydrž, a pokračuj s námi tady na topkách dále, ju? :-K:-K:-K

Ivanko děkuji za foto:-)
škoda ,že když ten receptík znáte ,jste ho sem už dávno nedala :-p:-p ..mohla jste mi dopoledne ušetřit časík s hledáním na jiných adresách a potom odpoledne zbytečné diskuze tady ...;-);-)
já doteď sem chodila pouze hledat a taky to tak asi zustane ...moc ráda píšu hodnocení něčeho co nám chutnalo :-p:-p chválím a chválím,ale toto mě opravdu docela odradilo ...:-S:-S
i přesto,že jsem ve vzkazích našla povzbuzující zprávy ...
ale možná jsem aspon zabavila něčí sobotní odpolene :-/:-/

Tak jsme si to vyříkali a už dobré, jo? lecinka to nemyslela zle, každý někdy něco dokoní a už je tam jiná fotka a hotovo. Mi se to moc líbí ten recept, takže ještě jednou dík a lecinka si dá příště pozor, že jo?;-):-K

Ivanko-fotka je super:yes:

Škoda, tuhle majonézu jsem dělala včera, mohla jsem postup nafotit. :-(
Mohu tak posloužit jen fotkou misky, z které jsem dnes odebrala. Snad je z ní patrné, že majonéza do druhého dne v lednici krásně ztuhne a jsou pak v ní znát stopy po lžičce. ;-)
A místo octa dávám citronovou šťávu a cukru jen špetku. Hořčici jsem zkoušela dát dijonskou i obyč.plnotučnou a z té obyčejné mi přijde majonéza lepší.

Přesně jsi to michsamant popsala, žádný recept není inovační.Ať se kopíruje, opisuje a šíří dál-ale vždy uvést zdroj a fotky vlastní.;-)

ja si myslim,ze praveze kazda domaca kucharenka sa tu chce pochvalit co doma ukuchtila,ja osobne sa tesim, ked sa mi nieco podari a svojim sposobom sa tym chcem pochvalit alebo naopak ak skusim recept a chuti nam, pochvalim autorku..ak sa komusi fotit nechce,ved netreba,staci podrobny opis ako na to a netreba kopirovat fotky (pokial to teda autor fotiek nedovoli)..urcite nie vsetky recepty su tu vymyslene tym,kto ho sem da,internet je plny napadov, z casu na cas treba "presunut" nieco pre poucenie inych,staci napisat zdroj,odkial je to odpisane,pripadne autora..co som zabudla tiez pripojit pri jednom mojom recepte a idem to napravit.
moje recepty boli tiez skopirovane,ale som sa nenahnevala,nuz tak co uz,aspon keby tam bola poriadna fotka pri tom recepte :-D ale nevadi mi to nejako moc,chalan aspon nebol drzi :-)http://india.ine.sk/shankar-pali/#comment-2191

Někteří určitě ano, spousta si sem chodí vybít nějaké frustrace(hl.neregistr.), já to teď vztahuji na fotky.Moje fotky jsou hrozné, ale jsou mé vlastní, tak raději dobrý recept bez fotky než okopírovat.Já Ditě dala bodík a určo vyzkouším.

Lusi, ano ... ty nemáš snad někdy pocit, že sem někteří ( myslím neregistrovaní ) chodí jen prudit? Já tedy ano :-(

Tome, to snad ne?:-//

Lucie:
Těch šťouralů, co jen hledají chyby, a jiná pochybení je tady dost a dost ...

Já si myslím, že tento recept dlouho bez fotek nezustane ... jinak je super a posílám bodík, zasloužený :yes: +8

Těch fotek je škoda, byly velmi názorné a k receptu patřily. Pokud bys uvedla zdroj, tak to nikomu nemůže vadit. Škoda.:-(

Drobku, tady nešlo vůbec o recept, ale o fotky z jiného webu:-)
Lecinko, díky:yes::-)

Já tenhle trik znám z Labužníka, ale rozhodně bych neodsuzoval za přidání sem. Nejde přece o soutěž, ale o to podělit se o znalosti a zkušenosti druhých. A taky se vyvarovat chyb, s kterými se jiní poprali a poučili se.

;-)Lencinko-fotky opravdu pouze SVÉ VLASTNÍ!

Lecinko, je dobře, že Tě to pobavilo. Jestli jsi si půjčila fotky z jiného webu se souhlasem autora, tak je to v pořádku, ale jestli jeho souhlas nemáš, tak je to špatně. Na fotky se vztahuje autorské právo. Prosím, nezlob se kvůli tomu, nejsi zdaleka první, kdo na to byl upozorněn. Všichni víme, že jsi to myslela dobře, ale cizí fotky sem opravdu nedávej.;-):-)

Musím se opravdu smát:-D:-D ....
já si Top recepty oblíbila proto,že nemusím nic nikde složitě vyhledávat..jsou tu recepty co dělají normální lidičky... je mi opravdu jedno,zda někdo něco někde opsal a nebo dal cizí fotku..nebo třeba někde napsal špatně pravopis ..to mě je fakt naprosto fuk...myslím,že tu není přehlídka kuchařinek a sbírka bodů,ale že tyto stránky jsou pro Nás...co si občas nevíme rady...a pak najdeme něco o čem si přečteme zda to chutná a nebo ne...:-p:-p .Fotky jsem si vypujčila zase z jiného receptu a spíše pro ty kdo by nepochopili jak na to vyšlehání...opravdu to fotit sama nebudu,je to spíše návod k použití a hotovou tatarku myslím fotit nemusím.. bílá omajda v misce..to si každý představí ;-)..já to sem nedala pro své vlastní potěšení,nebo aby jste mi věřili ,že jsem to dělala,ale pro Vás..nebo alespon pro ty co třeba jednou budou chtít udělat domácí tatarku, tady ji nenajdou a nebude se jim chtít dál něco vyhledávat jinde...všem ostatním :-K:-K:-K

Ukládám, vyzkouším!

SUPER:yes::yes::yes::-K:-p:-))

Dělám to tak již dlouho.Takže ji znám..Bodík posílám.:-D

lecinko, recept je fajn, ale odstraň ty půjčené fotky, protože, a to mi věř,:-) se věšinou někdo zlobí :-S

Nápad je to skvělej, ale fotky tady Lecinko dáváme zásadně svoje:-!je na nich znát, že jsme to opravdu dělali;-)Za nápad boda:yes:

On by se nikdo nezlobil, kdybys napsala, odkud jsi si recept vypůjčila :-//

Tak to si dám líbit;-);-):yes:

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze:
majonéza za 5 vteřin, domaci tatarka z majonezy, majonéza recept, domácí tatarka bez majonézy, domácí tatarka, tatarka recept, recept na majonézu, jak udělat majonézu, blesková majonéza, jak udelat tatarku, recept na rychlou tatarku z celých vajec, jak se dela tatarka, jak dlouho vydrzi domaci majoneza, tatarka, jak vyrobit majonézu, recept na tatarku, domácí majonéza recept, jak udělat domácí majonézu, jak vyrobit tatarku, blesková domácí majonéza

Suroviny:
olej, vejce, hořčice, cukr, ocet, sůl, pepř mletý, okurky sterilované, cibule

Přidat fotografie receptu