Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Domácí majonézu a tatarku oceníte zejména na letních grilovačkách. Stačí pár surovin, ponorný mixér, vysoká nádoba a za pár sekund máte hotovo. Dochutit můžete dle svých chutí. Jinou už nebudete chtít.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 217 kJ / 2 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,58 g |
Tuky | 262,36 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 10,30 g |
Postup přípravy
Ponorný mixér dáme na dno nádoby se surovinami, zapneme a velmi pomalu táhneme směrem vzhůru, zatímco se suroviny spolu mixují (pohyb působí jako píst). Krok 2: Na přípravu tatarky nejprve připravíme majonézu. Poté omyjeme okurku a nakrájíme ji na drobné kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Krok 3: Cibuli a okurku vmícháme do připravené majonézy.
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1pz
Moje poznámka
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1pz
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 14 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 18 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 7 minutami
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 2 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 12 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 12 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 14 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 14 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 16 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 18 hodinami
Tématické fráze:
majonéza za 5 vteřin,
domaci tatarka z majonezy,
majonéza recept,
domácí tatarka bez majonézy,
domácí tatarka,
tatarka recept,
recept na majonézu,
jak udělat majonézu,
blesková majonéza,
jak udelat tatarku,
recept na rychlou tatarku z celých vajec,
jak se dela tatarka,
jak dlouho vydrzi domaci majoneza,
tatarka,
jak vyrobit majonézu,
recept na tatarku,
domácí majonéza recept,
jak udělat domácí majonézu,
jak vyrobit tatarku,
blesková domácí majonéza
Suroviny:
olej,
vejce,
hořčice,
cukr,
ocet,
sůl,
pepř mletý,
okurky sterilované,
cibule
Komentáře (136)