Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 220 kJ / 2 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,06 g |
Tuky | 34,70 g |
Vláknina | 32,10 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 551,99 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse smíchejte mouku se solí, přidejte změklé máslo(tuk),
vmíchejte cukr a sušené droždí. Do důlku v promíchané směsi nalijete vodu a těsto zpracujte buď ručně nebo v hnětači.
Vytvarujte kouli, kterou vložíte do mísy, zakryjete a necháte
v teple vykynout. Krok 2: Po hodině přeložte na vál,těsto rozdělte na několik menších kousků, udělejte housky...
Povrch potřete olivovým olejem a těsto nechte dokynout.
Posypte semínky a vložte na 25 minut do trouby vyhřáté na 230°C.
vmíchejte cukr a sušené droždí. Do důlku v promíchané směsi nalijete vodu a těsto zpracujte buď ručně nebo v hnětači.
Vytvarujte kouli, kterou vložíte do mísy, zakryjete a necháte
v teple vykynout. Krok 2: Po hodině přeložte na vál,těsto rozdělte na několik menších kousků, udělejte housky...
Povrch potřete olivovým olejem a těsto nechte dokynout.
Posypte semínky a vložte na 25 minut do trouby vyhřáté na 230°C.
Zveřejněno 26. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxKY
Moje poznámka
Celozrnné pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxKY
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 3 hodinami
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 21 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 22 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno 30. 1. 2025 12:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Neregistrovaný před 1 minutou
Panna cotta s malinovou omáčkou
Neregistrovaný před 2 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Neregistrovaný před 4 minutami
Kapusta zapečená s krůtím masem
Neregistrovaný před 10 minutami
Quritto à la KFC
Neregistrovaný před 10 minutami
Pravý vepřový guláš
Zuzu74 před 13 minutami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Neregistrovaný před 14 minutami
Játrové knedlíčky do polévky
Neregistrovaný před 15 minutami
Babiččin voňavý kmínový chléb
Jtoja před 16 minutami
Křupavé gnocchi
Neregistrovaný před 16 minutami
Tématické fráze:
celozrnné pečivo,
celozrnné pečivo recept,
"celozrnné pečivo" recept,
celozrnné pečivo recepty,
recept na celozrnné pečivo,
pečivo z celozrnné mouky,
zdravé pečivo celozrnné recepty,
pečivo,
slané pečivo z celozrnné mouky,
pečivo z celozrnné mouky recept,
zdravé pečivo recepty,
recepty na celozrnné pečivo,
recept celozrnne pečivo,
recept na zdravé pečivo,
recept na celozrné pečivo,
slané pečivo recepty,
recepty z celozrnné mouky,
celozrné pečivo recept,
celozrnné slané pečivo,
slané pečivo
Suroviny:
mouka celozrnná,
máslo,
cukr,
sůl,
droždí sušené,
voda,
olej olivový,
kmín celý
Komentáře (18)