Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 879 kJ / 1 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,06 g |
Tuky | 86,03 g |
Vláknina | 26,54 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 62,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře jako od Jamieho Oliviera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVxk
Moje poznámka
Pečené kuře jako od Jamieho Oliviera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVxk
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 28 minutami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 29 minutami
Klasické palačinky
Coolbins před 2 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 11 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 12 hodinami
Tématické fráze:
pecene kure recept,
celé kuře recepty,
kuře na citronu jamie oliver,
pecene kure s citronem,
pečené kuře celé,
kuře na rozmarýnu s citronem,
jamie oliver citronové kuře,
pecene kure na citronu,
celé kuře recept,
jamie oliver recepty kuře,
jimi oliver recepty,
kuře podle jamieho olivera,
pecene kure se slaninou,
pečené celé kuře,
kuře podle jamieho,
pečené kuře,
kuře s citronem jamieho olivera,
recept pečené kuře s citronem,
recepty na celé kuře,
recept pečené kuře
Suroviny:
kuře,
česnek,
slanina anglická,
bobkový list,
citron,
víno bílé,
vývar drůbeží,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (24)