Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pštrosí vejce

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dana Skarkova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 106 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny151,58 g
Tuky66,36 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,88 g
Sodík 846 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uděláme si dobrou sekanou, vajíčka uvaříme na tvrdo, oloupeme a obalíme v sekané. Z každé strany pomalu smažíme na oleji. Po usmažení překrojíme a podáváme s bramborovou kaší a oblohou.

Zveřejněno 30. 1. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pštrosí vejce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7zk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pštrosí vejce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7zk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Včera jsem dělala a byly výbornýýý. Dělala jsem je s kaší a vylepšila jsem je tak, že než jsem ty vejce balila do masové směsi, tak jsem je obalila v anglické slanině, mňamka :-p:yes:

Rychlé,dobré:-p:yes:+6přidala jsem foto:-))

vynikajicí jídlo...jednoduché a chutné:-p

Dělám a přidávám občas do ml.masa nasekanou zelenou nebo červenou papriku,aby to bylo barevně zajímavé.:yes:

Jj známé, jedno z našich oblíbených papkání :D

Tématické fráze:
pštrosí vejce, pštrosí vejce recept, recept na pštrosí vejce, recept pštrosí vejce, pštrosí vejce z mletého masa, pštrosí vejce cena, recepty pštrosí vejce, mleté maso pštrosí vejce, pštrosí vejce-recept, pštrosí maso cena, pštrosí maso, sekaná pštrosí vejce, pštrosí guláš, recepty na pstrosi vejce, cena pštrosího masa, pštrosí vejce s bramborovou kaší, pštrosí vejce, bramborová kaše, recept pštrosího vejce, pstrosi vejce recepty, cena pštrosího vejce

Suroviny:
maso mleté mix, sůl, pepř, vegeta, hořčice, vejce, česnek, cibule, rohlík, mléko, strouhanka, vejce, olej

Přidat fotografie receptu