Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 264 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,58 g |
Tuky | 21,30 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 979 mg |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 32,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka, játra na nudličky, česnek na plátky.
Krok 2: Na sádle si orestujeme cibuli, přidáme maso, opečeme ze všech stran, přidáme česnek, zázvor, pepř a zalejeme vývarem, dusíme asi hodinu a půl.
Krok 3: Játra si uvaříme zvlášť -vhodíme do horké vody, přecedíme a přidáme k masu.
Krok 4: Šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, zalejeme vodou, přidáme fazolky a 15 minut podusíme. Ke konci přidáme trochu zázvoru a utřeného česneku.
Zveřejněno 1. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s játry na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YJ3
Moje poznámka
Hovězí s játry na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YJ3
Nejnovější recepty
Brokolicové nočky
Přidáno před 3 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 12 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 13 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Josef Maršálek ukázal, jak připravit luxusní trhanec: Voní rumem, jablky a potěší celou rodinu, říká slavný cukrář
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórkovo-dýňová polévka
Neregistrovaný před 4 minutami
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Neregistrovaný před 6 minutami
Králík na mrkvi
Neregistrovaný před 6 minutami
Kuře à la kachna na zelí
Neregistrovaný před 13 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
koczkodanka před 15 minutami
Vláčný moučník s rybízovou peřinkou
Neregistrovaný před 25 minutami
Jablka s pudinkem zabalená v listovém těstě
Neregistrovaný před 27 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Neregistrovaný před 29 minutami
Strouhaný koláč s jablky
Neregistrovaný před 29 minutami
Račí ocásky - salát či pomazánka
Neregistrovaný před 31 minutami
Tématické fráze:
hovězí játra,
hovězí s játry,
hovězí maso s játry,
jídla z hovězí játry,
jidlo z jatry,
hovezi maso s jatrou,
játra hovězí,
příprava hovězí jatry,
hovězí s játrama,
fazolky po arabsku,
recepty z hovězí játry,
recept na hovězí játra,
co s hovězími játry,
hovězí guláš s játry,
recept z hovezi jatry,
pečená kuřecí játra na zázvoru,
vepřová játra na zázvoru,
hovězí s játry recept,
hovězí a játrové nudličky,
hovězí játra recepty
Suroviny:
kližka hovězí,
játra vepřová,
cibule,
česnek,
zázvor,
sůl,
pepř,
vývar,
mouka hladká,
sádlo,
fazolky zelené
Komentáře (6)