Zmrzlina z kysaného vanilkového nápoje
Recept ještě nebyl hodnocenPudinkový prášek trochu prošleháme s mlékem, vše smícháme a vlijeme do zmrzlinovače, za 10 minut máme hotovou zmrzlinu. Dáme do pohárů a už podle své fantazie dozdobíme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 264 kJ / 63 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,60 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 4,30 g |
– cukry | 4,30 g |
––– laktóza | 4,30 g |
Pudinkový prášek trochu prošleháme s mlékem, vše smícháme a vlijeme do zmrzlinovače, za 10 minut máme hotovou zmrzlinu. Dáme do pohárů a už podle své fantazie dozdobíme.
Vynikající cuketové palačinky voní sýrem a česnekem: Příprava je levná a zvládne ji i nezkušený kuchař
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště
Cukrář Josef Maršálek radí, kdy naplnit linecké: Když to uspěcháte, cukroví brzy vyschne a náplň ztvrdne, říká