Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Balsamico - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Čočka s vejci a zeleninou

Čočka s vejci a zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Předem namočenou čočku uvaříme s plátky česneku, půlkou cibule, novým kořením a petrželkou doměkka.Zatímco se nám čočka vaří, na rozehřátém olivovém oleji na pánvi…

Těstovinový salát caprese

Těstovinový salát caprese

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1. Těstoviny uvaříme podle návodu a vložíme do velké mísy. 2. Bazalkové lístky propláchneme a vložíme do středně velké misky, přidáme 1/2 ČL soli a zalijeme vařící…

Penne s houbovým ragú

Penne s houbovým ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. 2. Houby očistěte a nakrájejte na menší kousky. 3. Cibuli oloupejte a nadrobno nasekejte. 4. Na rozpáleném másle…

tajja

40 min

Cizrnový salát ,,La Provence"

Cizrnový salát ,,La Provence"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cizrnu dáme do cedníku a necháme odkapat. Připravíme si dresink z oleje, octa, hořčice, citronové štávy, malinko přisolíme pokud se vám bude zdát cizrna málo slaná (…

Zelný salát s bílým jogurtem

Zelný salát s bílým jogurtem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zelí a jablko nastrouhejte, hrubost ponechte dle svých preferencí, já jsem vzala jemnější struhadlo v robotu. Přidejte i ostatní ingredience a smíchejte. Hotovo :-) Slov…

Brokolice nastavená kuskusem

Brokolice nastavená kuskusem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Brokolici rozdělíme na růžičky a hodíme do osolené vroucí vody. Vaříme 3-5 minut, scedíme a ihned zchladíme ve studené vodě, aby si brokolice zachovala hezky zelenou…

zizalka

15 min

Marinované tofu

Marinované tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Všechny suroviny na dresing promícháme. Dochutíme podle svých chutí, někdo víc sladší, někdo kyselejší. Tofu vybalíme a položíme mezi dvě papírové utěrky. Dlaní…

Steak s rozinkovou omáčkou

Steak s rozinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rozinky přes noc namočíme do griotky. Steaky by měly být před tepelnou přípravou pokojové teploty. Očistíme je a ovážeme provázkem, aby držely pěkně tvar a byly…

1 2 3 4 7