Květákový krém s lososem
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte rádi krémové polévky, rozhodně si nenechte ujít tento krém. Jemnou květákovou polévku ochucenou bylinkami připravíte snadno. Její lahodnou chuť doplňují…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud máte rádi krémové polévky, rozhodně si nenechte ujít tento krém. Jemnou květákovou polévku ochucenou bylinkami připravíte snadno. Její lahodnou chuť doplňují…
Nadúrodu rajčat dokážeme zpracovat na různé způsoby. Pokud rajčátka i sušíme, můžeme je pak naložit i do oleje. Spolu s bylinkami a česnek uvolní svoji chuť do oleje,…
Tento klasický recept spojuje vrstvy jemně plátkovaných brambor s chutným mletým masem, které je dochucené cibulí, česnekem a aromatickým kořením. Vše je zapečeno v…
Špagetová dýně má jemnou chuť a když ji upečeme, vzniknou vlákna, která připomínají špagety. Ty podáváme s jednoduchou omáčkou z rajčat, žampionu, brokolice a tofu.…
Zapečené kuřecí s lilkem a rajčaty je chutné a vyvážené jídlo, které spojuje šťavnaté kuřecí maso s jemnými kousky lilku a sladkými rajčaty. Pečení v troubě zaručuje…
Toto je lahodný bezmasý pokrm, který zaujme svou kombinací chutí a vůní. Jemný lilek spolu se šťavnatými rajčaty a voňavými žampiony tvoří dokonalý základ, který je…
Do pekáčku dáme brambory, které jsme nakrájeli na větší kusy, posolíme, přidáme bazalku, sušený česnek, zalijeme vývarem a dáme zapéct na 20 minut. Podáváme jako přílohu…
Čočku propláchneme a minimálně na půl hodiny namočím do studené vody (nebo si ji namočíme na noc, pro lepší stravitelnost) Česnek oloupeme a utřeme se solí. Čočku pak…
Zeleninu a sýr nakrájíme na plátky, seskládáme do věže,o bložíme šunkou, pokapeme dresinkem a ozdobíme bazalkou. Podáváme s bílým pečeivem.
Kuřecí stehna osolíme a posypeme kořením Barbecue. Na ruku si nalijeme trochu olivového oleje a dobře vetřeme do stehen, tím stejnoměrně rozetřeme veškeré koření. Stehna…
Kuřecí stehna osolíme a posypeme kořením Barbecue. Na ruku si nalijeme trochu olivového oleje a dobře vetřeme do stehen, tím stejnoměrně rozetřeme veškeré koření. Stehna…
Brambory si uvaříme ve slupce tak napůl, aby nebyly úplně měkké, scedíme je, necháme trochu vychladnout, abychom je udrželi v ruce a oloupeme. Plech si vymažeme máslem a…
Kuře dáme do pekáčku. Mezi kůži a maso strčíme prsty - do vzniklého otvoru vložíme plátky másla, na máslo vložíme lístky bazalky. Kuře posypeme kořením a dáme péct do…
Baklažán narežeme na kocky asi 1x1x1 cm. Na troche oleja orestujeme narezanú cibuľu a cesnak, pridáme narezaný baklažán a rýchlo restujeme asi 4 minúty. Necháme…
Z lítkového cesta si upečieme kapsu, do ktorej budeme servírovať a bude to aj príloha k mäsu. Mäso si posolíme, posypeme provensálskym korením a vegetou a dáme opiecť…
Doporučuji si všechny suroviny dopředu nakrájet na kostičky. Zkušené kuchařky jistě zvládnou krájet za chodu, ale já miluju mít vše srovnané v mističkách a postupně…
Do pekáče naskládáme pangase, na něho navrstvíme zeleninu a posypeme kořením. Dáme péct asi na 30 minut na 200 °C – dle trouby. Podáváme s bramborem, pečivem nebo…
Těstoviny uvaříme dle návodu a propláchneme. Přidáme k nim na drobno nakrájenou cibuli, pokud máme ze zahrádky tak i s natí, rajčata nakrájíme na kostičky a okurku buď…
Cibuľu nakrájame na kolieska a na masle restujeme 3 minúty.Pridáme ocot a vodu a podusíme, kým sa tekutina nevydusí (max 3 minúty).Pridáme olej, soľ a korenie,…
Do vody dame rozvařit bujon, okořeníme nechame provařit, přisypeme všechny sýry a necháme je rozpustit, potom vlijeme smetanu ještě chvíli provaříme dochutíme a je…
Plátky šunky potřeme křenem, poklademe na plátky pokrájenou mozzarellou. Přidáme omyté lístky bazalky a zavineme. Šunkové smotky poklademe na plech s pečícím papírem. …
Cuketu omyjeme, oloupeme, podle potřeby vydlabeme jádřinec a nakrájíme po délce na slabé plátky, široké asi 3 cm a dlouhé asi 6 cm. Rajčata omyjeme, žampióny očistíme.…
Rozmixujte ovoce (oloupané na kousky nakrájené mango, opláchnuté nakrájené jahody, oloupaný na kolečka nakrájený banán).K ovocné směsi přidejte chia semínka a lžičku…
Lilek na několika místech propícháme vidličkou, zabalíme do alobalu nebo pečícího sáčku a dáme péct do předehřáté trouby na 180 °C cca 60 minut.Po vychladnutí sloupneme…