Thajské Opilé nudle s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenPálivost jídla v exotických zemích má prozaický důvod - ochranný a dezinfekční. Ostrá kuchyně s nezbytným pivem ale vyhovuje i našincům. Nezbytné dochucovací suroviny a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pálivost jídla v exotických zemích má prozaický důvod - ochranný a dezinfekční. Ostrá kuchyně s nezbytným pivem ale vyhovuje i našincům. Nezbytné dochucovací suroviny a…
Jednoduchý a barevný pokrm plný letní chuti. Úroda cuket a rajčat se během léta potká a v tomto receptu zužitkujete obojí. Vrstvy plátků cuket a rajčat jsou proloženy…
Jednou za čas přijde den, kdy nemáte chuť stát dlouho u plotny, ale je potřeba připravit jídlo. Jednoduchý, rychlý a ještě chutný pokrm vykouzlíte díky tomuto receptu.…
Kuře vložíme do pekáčku, osolíme, posypeme slaninou pokrájenou na jemné kostičky, poklademe plátky másla (cca 50 g dáme stranou) a v předehřáté troubě upečeme doměkka…
Netradiční kombinace je kouzlem této masové směsi. Najdeme v ní restovaná šťavnatá kuřecí stehna, která jsou v obklopení sladkého manga, svěžích rajčat a křupavé cibulky…
Těstoviny s mini rajčátky a parmezánem můžete servírovat s porci kuřecího nebo krůtího masa, ale je to velmi dobré i bez masa. Na talíři zdobíme bazalkou a parmezánem…
Hrášek spaříme vařící vodou a jednu třetinu dáme stranou.Do mixéru vložíme zbývající hrášek, olej, stroužky česneku, parmezán, bazalku a rozmixujeme na jemnou pastu.…
Chuťovky, kterými potěšíte milovníky pikantního masa si připravíte podle našeho receptu. Ozdoba z těstoviny, chutná omáčka a bazalkové lístečky vytvoří roztomilý vzhled…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu. Po uvaření je propláchneme studenou vodou, scedíme a necháme okapat.Mezitím nakrájíme mozzarelu, rajčátka a dáme do mísy.…
Zapečená zeleninová jídla se těší velké oblibě nejen v létě. Jsou hotová raz dva, nejsou nijak složitá a u stolu si pak všichni libují. Jednoduchý recept na zapečený…
I z obyčejného plechovkového tuňáka můžete vykouzlit skvělé jídlo. Tuňák s osvěžující rajčatovou směsí se perfektně hodí jako předkrm ke slavnostnějším příležitostem,…
Pro milovníky domácích těstovin a zeleninových omáček máme skvělý tip. K těstovinám oblíbeného tvaru připravíme omáčku z pečené dýně a rajčat, kterou zjemníme ricottou.…
Rajská omáčka potěší snad všechny generace. Lahodná a jemně nasládlá s rozmanitou vůní koření, a hlavně plná zeleniny - taková by měla být. Zaručujeme, že chutná jako ta…
Vepřové maso se řadí v naší gastronomii mezi nejčastěji připravovaný druh masa. V tomto receptu najdete inspiraci na vepřové kotlety s rajčaty, paprikou, houbami a…
Maso z lososa je velice chutné a způsobů jak jej připravit je opravdu mnoho. Na pečeném lososu, s křupavou parmazánovou krustou, podávaném na lůžku z rajčatového ragú,…
Novým bramborám bude stačit pár minut v troubě a máte na stole, i díky přidaným bylinkám, neodolatelnou voňavou dobrotu. Ještě připravit jednoduchý sýrový dip a můžete…
Snadný bezmasý pokrm zvládnete připravit během chvíle. Tofu v omáčce z kokosového mléka, s lehkým nádechem kari a sójové omáčky, můžete zvolit jako rychlou večeři, nebo…
Klíčem k dobře připravenému a šťavnatému grilovanému masu je správný výběr marinády. Vyzkoušejte naložit kuřecí maso do bylinkové marinády, která mu dodá tu správnou…
Obohaťte své grilování nebo pečení s touto pikantní marinádou, která dodá vašemu masu nezaměnitelnou chuť a šťavnatost. Ideální pro milovníky ostrých chutí, kteří chtějí…
Na žádném grilování nesmí chybět populární špízy, které jsou velice snadné na přípravu. Křehké maso, v kombinaci se zeleninou, si určitě vychutnáte. Pokud je venku…
Tento jednoduchý chléb z kynutého těsta připravíme velmi snadno. Do chleba přidáme bylinky, sušená rajčata a olivy, které chlebu dodají skvělou chuť i barevnou pestrost.…
Ochutnejte tradiční balkánské čevapčiči s exotickým kořením čubrica, doplněné osvěžujícím cizrnovým salátem. Tato kombinace vás přenese přímo do středomoří. Ideální…
Cuketu můžeme připravit na mnoho způsobů a díky neutrální chuti ji jde snadno kombinovat. Tentokrát ji smícháme s vaječnou směsí, kousky kuřecího masa, špenátem a nivou.…
Jeden z lehkých a chutných letních receptů. Tuto směs můžete podávat jako hlavní chod k obědu s miskou dobrého salátu, nebo jako přílohu k večernímu grilovanému masu.…
Jak na dokonalý rakouský makovec bez mouky: O vláčnost se postarají vajíčka, o nadýchanost sníh
Pozor na skrytý gluten! Jak začít s bezlepkovou dietou snadno a rychle?
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek