Králík na divoko s hruškou
Recept ještě nebyl hodnocenÚžasný sváteční králík na divoko s hruškou podlévaný červeným vínem vás překvapí netradiční kombinací chutí. Slaninou špikované králičí maso s tymiánovými bramborami na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Úžasný sváteční králík na divoko s hruškou podlévaný červeným vínem vás překvapí netradiční kombinací chutí. Slaninou špikované králičí maso s tymiánovými bramborami na…
Tento grilovaný a marinovaný lilek chutná výborně. Grilováním získají plátky lilku výraznější chuť, kterou poté doplníme dlouhým marinováním v ostré marinádě, ochucené…
Lišky jsou perlou mezi houbami pro svou kořenitou a specifickou chuť. Pokud patříte mezi milovníky těchto oranžových krásek, zkuste si připravit lišky na smetaně podle…
Smetanová polévka plná hub, pocházející z jižních Čech, to je kulajda, jejíž typickou chuť utváří kopr. Připravit ji můžete jak z čerstvých, tak i ze sušených hub a…
Divoké hovězí na víně je luxusní a intenzivně aromatický pokrm, který spojuje bohatou chuť divokého hovězího masa s jemnou kyselostí a hloubkou kvalitního vína. Pomalu…
V žádné domácnosti nesmí chybět kečup, který zbožňují hlavně děti, ale i dospělí. Spoustu pokrmů si bez této nasládlé dobroty nedovedeme představit, ať už se jedná o…
Patizon je opomenutou zeleninou, která se dá připravit na různé způsoby. Inspirujte se v tomto receptu a připravte si plněný patizon směsí z mletého hovězího masa. Je…
Masovou směs s kari jistě připravujeme pravidelně. Ozvláštnit se dá kořením, různými druhy zeleniny a nebo třeba také špetkou tradičního japonského čaje matcha. Omáčce…
Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…
Recept na ovarové vepřové koleno podávané s pikantním salátem z kysaného červeného zelí a křenu. Podávat můžete s hořčicí, čerstvým křenem a kyselou okurkou. A navíc…
Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření,…
Tato vydatná polévka plná chutí zahřeje i zasytí. Jemnou chuť květáku doplníme výrazným kořením - skořicí, zázvorem a kurkumou. Vše zjemníme kokosovým mlékem, které…
Kuřecí roládky plněné vaječnými omeletami, ochucené tymiánem a divokým kořením, podávané v jemné omáčce z ostružinové marmelády a červeného vína jsou náročnější na…
Křehké a šťavnaté zaječí maso má výrazné aroma a skvěle chutná s klasickou smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny. Jako přílohu podáváme klasické karlovarské knedlíky,…
Čočková polévka na rajčatovém základě je chutná a rychle hotová. Na přípravu použijte opravdu dobrý zeleninový vývar, na chuti se to velmi výrazně projeví. Polévka je…
Podzimní uzená polévka s houbami, růžičkovou kapustou a další zeleninou je velmi bohatá a sytá. Dala by se použít i jako samostatný hlavní chod. Díky uzenému masu a…
Tradiční italská polévka, která spojuje čerstvou zeleninu, těstoviny a bylinky v jedinečný a výživný pokrm. Lehce se přizpůsobí sezónním surovinám a je ideální volbou…
Oběd výživný, chutný a rychle hotový, na kterém si pochutnají jak dospělí, tak i děti, to je rybí filé s bramborovým pyré. S tímto receptem klasiku pozvedneme o úroveň…
Valentýn se pomalu blíží a svojí drahou polovičku můžete potěšit hezkými srdíčkovými jednohubkami, s oblíbenou česnekovou pomazánkou a ozdobené rajčatovým želé a…
Chutě posledních Rožmberků: Oblíbený byl bobří ocas s omáčkou i štičí jikry nebo medvědí tlapy na víně
Encyklopedie českých jablek: Které odrůdy jsou nejlepší na štrúdl, ze kterých je parádní salát a které nejvíce chutnají dětem
Naučte se bezchybný máslový krém: Rady, jak vánoční cukroví dovést k dokonalosti