Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobkový list - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vemínko s vinným sosem

Vemínko s vinným sosem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

V tomto receptu najdeme inspiraci na velmi netradiční kus masa, a to hovězí vemeno. Nejprve jej uvaříme doměkka s kořením a poté jej zakomponujeme do směsi s vínem a…

Zeleninová fazolačka

Zeleninová fazolačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Polévka, která je schopná nahradit plnohodnotné jídlo na vás čeká v našem receptu. Luštěniny zasytí a jsou hodnotnou bílkovinnou složkou, zelenina a houby dodají chuť i…

Fokuska

75 min

Botwinka s rebarborou

Botwinka s rebarborou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pod názvem botwinka se skrývá mladá červená řepa, ze které naši polští sousedé připravují skvělou stejnojmennou polévku, která je doslova plná zeleniny. Nechybí ani…

gmptop

180 min

Studený letní boršč

Studený letní boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V horkých dnech můžeme připravit tuto osvěžující verzi známé polévky. Podáváme ji dobře vychlazenou a ozdobenou zakysanou smetanou. Červená řepa polévce dodává krásnou a…

poslirecept

80 min

Patison s rajčaty

Patison s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Patisony jsou velmi zdravé a můžeme je připravit na mnoho způsobů. Skvělé jsou plněné mletým masem a zapečené v troubě. Podávat je můžeme s omáčkou z pečených rajčat a…

poslirecept

90 min

Houbový "kečup"

Houbový "kečup"

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tomto kečupu rajčata nehledejte, najdete v něm ale hub, nejlépe směs lesních, ale jde to i z pěstovaných hub. Houbový kečup chutná k pečenému masu, ale můžete s ním…

aldozlom

150 min

Nakládané zelí do klasického sudu

Nakládané zelí do klasického sudu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kyselé zelí je výsledkem každoročního podzimního rituálu v mnoha rodinách. Dobře prokysané, uložené v sudu, proložené jablky pro ještě lepší chuť. Takové, které si s…

tejaja

120 min

Kečup

Kečup

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zužitkujte nadúrodu rajčat a uvařte si domácí kečup. Je to sice časově náročnější, ale výsledná chuť je o poznání lepší, než kdybyste si jej koupili v obchodě. Pokud…

tejaja

150 min

Kečup z papiňáku

Kečup z papiňáku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rychlý a chutný domácí kečup připravený v papiňáku vás překvapí svou jednoduchostí a intenzivní chutí. Tento kečup, plný čerstvých rajčat a voňavého koření, je skvělou…

Anna Kocikova

50 min

Králík na divoko s hruškou

Králík na divoko s hruškou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Úžasný sváteční králík na divoko s hruškou podlévaný červeným vínem vás překvapí netradiční kombinací chutí. Slaninou špikované králičí maso s tymiánovými bramborami na…

maris

100 min

Kulajda jihočeská

Kulajda jihočeská

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Smetanová polévka plná hub, pocházející z jižních Čech, to je kulajda, jejíž typickou chuť utváří kopr. Připravit ji můžete jak z čerstvých, tak i ze sušených hub a…

StandaCB

85 min

Kečup bez vážení a zavařování

Kečup bez vážení a zavařování

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V žádné domácnosti nesmí chybět kečup, který zbožňují hlavně děti, ale i dospělí. Spoustu pokrmů si bez této nasládlé dobroty nedovedeme představit, ať už se jedná o…

sofie1973

80 min

Matcha zelené karí s rýží

Matcha zelené karí s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masovou směs s kari jistě připravujeme pravidelně. Ozvláštnit se dá kořením, různými druhy zeleniny a nebo třeba také špetkou tradičního japonského čaje matcha. Omáčce…

poslirecept

40 min

Jablkové čatní II.

Jablkové čatní II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření,…

tejaja

60 min

1 122 123 124 125