Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobkový list - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Huspenina

Huspenina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kolena vložíme do vody, aby byla zcela ponořená, přidáme sůl, koření a uvaříme je doměkka.Uvařené maso nakrájíme na kousky, kůži pomeleme na jemném kolečku, vše…

RH-12

60 min

Domácí uzený losos

Domácí uzený losos

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nálev svaříme, necháme vychladnout a lososa naložíme na 24 hodin. Před uzením opláchneme studenou vodou. Udíme na roštu v udírně cca 3 hodiny při + - 60 stupních.

Rodinná zelňačka

Rodinná zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Den předem v PH (pomalý hrnec) s minimálním množstvím vody dáme ovařit uzené koleno. Uložíme ho do chladna, spolu s rosolem, který tam vznikne.Druhý den na rozpuštěném…

yanull

90 min

Beskydský bigos

Beskydský bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční polský pokrm plný výrazných chutí pořádně zasytí i zahřeje. Voňavý špek, houby, dva druhy masa, kysané i čerstvé zelí a klobáska se v tomto jídle dobře doplňují…

poslirecept

120 min

Svíčková s mletým masem

Svíčková s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Protože by tahle dobrota z kořenové zeleniny a smetany neměla zůstávat jen nedělní záležitostí, máme pro vás tip na její zrychlenou verzi se sekanou. Vše připravíte v…

Iness

80 min

Djuveč (džuveč)

Djuveč (džuveč)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční balkánskou pochoutkou je djuveč s neodolatelnou kombinaci jemného koření, čerstvé zeleniny a šťavnatého masa. K tomuto sytému jídlu, které si vás podmaní svojí…

Bibinka

80 min

Babiččina podmáslanka Videorecept

Babiččina podmáslanka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ach ty recepty našich babiček ! S každým z nich na nás dýchne vzpomínka na dětství a milované babičky. Polévka, kterou babička postavila na stůl pro hladového vnoučka. Z…

Jenda1

30 min

Brasírovaná hovězí žebra

Brasírovaná hovězí žebra

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí žebra necháte nejprve marinovat v koření, bylinkách a hořčici, poté budete připravovat při nízké teplotě celých 10 hodin. Dlouhé čekání se vyplatí. Výsledná chuť…

Eliza

630 min

Myslivecká polévka

Myslivecká polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V této lahodné a syté polévce si vychutnáme výraznou zvěřinu, voňavé houby a slaninu, které doplníme chutí divokého koření. Do chladných podzimních dnů je tato polévka…

poslirecept

90 min

Červená fazolovka

Červená fazolovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli nakrájíme na drobno a dáme osmahnout, mrkev na malé kostičky a dáme k cibulce. Přidáme koření, papriku, česnek a krátce osmahneme a podlijeme vodou, dáme bujon a…

Bohunka.T

60 min

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, poté přidáme na nudličky nakrájené maso a zarestujeme. Až pustí šťávu, přidáme rajský protlak,…

Slanečkový salát dle mé pratety

Slanečkový salát dle mé pratety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mrkev, celer nakrájíme na kolečka (celer na menší plátky) cibuli na kolečka, dáme do hrnce s kořením a s octem, malinko soli, jelikož slanečci jsou dost slané.Povaříme…

Irrena

30 min

1 25 26 27 28 29 123