Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobkový list - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Fazolajda

Fazolajda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Den předem namočené fazole vaříme s bobkovým listem, pepřem a rozetřeným česnekem do poloměkka.Přidáme oloupané brambory nakrájené na kostky, sůl a dál pozvolna vaříme…

cathleen

70 min

Vepřové ragú s nočky

Vepřové ragú s nočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso omyjeme, očistíme, osušíme utěrkou a nakrájíme na nudličky.Za stálého míchání osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme utřený česnek, podlijeme masovým vývarem,…

Bahula

60 min

Slovácká hřibová kyselica

Slovácká hřibová kyselica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Večer namočíme sušené houby, řádnou hrst (nebo dvě) a necháme do rána. Osmažíme v hrnci střední cibuli do zlatova na sádle, posypeme hladkou moukou. Za stálého míchání…

aldozlom

45 min

Rybí salát z mořské štiky

Rybí salát z mořské štiky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Připravíme hrnec či hlubokou pánev, do které přidáme vodu, pepř, bobkový list, nové koření, sůl, ocet, nakrájenou polovinu citronu na plátky a přivedeme k varu.Pro…

Karol89

60 min

Čočkový salát s vejci a cibulí

Čočkový salát s vejci a cibulí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Skvělý čočkový salát s fialovou cibulí a vejci musíte vyzkoušet. Je zjemněný zakysanou smetanou a plný bílkovin. Nechte ho alespoň pár hodin odležet v lednici, aby se…

magdalenka

50 min

Bavorské červené zelí od Lemarti

Bavorské červené zelí od Lemarti

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Až budete chtít připravit třeba k nedělnímu obědu kachnu se zelím, zkuste tohle červené. Zelí se připravuje podle krajové zvyklosti a tak je na něj spousta receptů.…

lemarti

30 min

Polévka z bedel

Polévka z bedel

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chmurné podzimní dny jsou jako stvořené pro polévky. Pokud jste se zrovna vrátili s pár bedlami z lesa, můžete je zrovna zpracovat na večeři. Uvařte si tuto snadnou…

Čalamáda velmi chutná

Čalamáda velmi chutná

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Čalamáda je skvělou přílohou k pečeným i grilovaným masům, zkuste si ji připravit podle tohoto receptu. Čalamáda po zavaření vydrží ve spíži celou zimu a máte tak vždy…

Thomas78

65 min

Hrachová kaše s dýní

Hrachová kaše s dýní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Hrachová kaše s dýní je lahodné a syté jídlo. Tato kombinace je skvělá jak pro chladné dny, kdy zahřeje, tak i jako zajímavý pokrm. Vyzkoušejte netradiční variantu…

mika59

45 min

Králík po bretaňsku

Králík po bretaňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dva dny před vlastní přípravou rozkrájíme králíka na porce a prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou.Uložíme do vhodné nádoby, přidáme 5 nakrájených šalotek, mrkev…

RubyRom

160 min

Pašticada

Pašticada

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tato kořeněná omáčka s vyzrálým hovězím masem si zcela jistě najde své příznivce. Díky naložení je maso křehké a šťavnaté a delikátní omáčka plná zeleniny. Zkuste…

mika59

80 min

1 65 66 67 68 69 123