Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bok jehněčí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie471 kJ /
113 kcal
Bílkoviny19,80 g
– z toho živočišné bílkoviny19,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,70 g
– nasycené1,37 g
– nenasycené1,90 g
–– mononenasycené1,78 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Plněný jehněčí bok

Plněný jehněčí bok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Do jahňacieho boku vyrežeme kapsu. Kapsu aj celý bok zvonku vymažeme prelisovaným cesnakom a osolíme.Na kocky narezanú slaninu rozškvaríme a orestujeme na nej narezanú…

tejaja

90 min

Pečený jehněčí bok

Pečený jehněčí bok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Jehněčí maso je luxusním zpestřením jídelníčku, ale musíte ho umět připravit. Zkuste například plněný bok podle osvědčeného receptu. Uvidíte, že se nikdo z vašich…

tejaja

150 min