Vínový křupavý bůček
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme jej.Zalijeme jej bílým vínem a necháme marinovat cca 24 hodin. Čím déle, tím lépe.Maso vložíme do pekáčku, zalijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme jej.Zalijeme jej bílým vínem a necháme marinovat cca 24 hodin. Čím déle, tím lépe.Maso vložíme do pekáčku, zalijeme…
Hovězí maso nakrájíme na porce nebo kostky. Osolíme a opepříme. Nyní vepřový bůček nakrájíme nadrobno, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a vše na sádle orestujeme. Vše…
Vepřový bok dáme vařit s uvedenými ingrediencemi na předvaření. Cibuli necháváme celou, s první tmavou košilkou a stroužky česneku rozmáčkneme plochou ostří nože. Vody…
Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, pořádně rozklepeme, osolíme, opepříme. Na trošce oleje umícháme mírně osolená vajíčka a k nim přidáme okapaný celer a kapie. Plátky…
Vepřový bůček jemně umeleme a smícháme s mlékem, solí a pepřem. Dáme do lednice do druhého dne odpočinout. Vejce usmažíme na pánvi - raději řidší.Vezmeme potřebnou…
Vepřový bůček nakrájíme na kostky asi 3×3 cm, osolíme, opepříme a vetřeme drcený kmín, necháme odležet. Z piva, hladké mouky, jemně strouhaných olomouckých tvarůžků…
Omytý a osušený bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opeříme, obalíme v mouce a opečeme z obou stran na rozehřátém tuku doměkka.Maso vyjmeme, ve zbylém tuku…
Filety naporcujeme na proužky, vytvoříme kroužky sepnuté párátkem. Rybí maso /použil jsem odřezky/ a bůček pomeleme, přidáme vejce, pokrájenou cibuli, osolíme, opepříme…
V hrnci si opečeme cibuli nakrájenou na měsíčky, česnek na plátky a osmažíme, pak přidáme maso nakrájené na kostky které zprvu opečeme dost, pak zalijeme vodou, přidáme…
Bůček nebo krkovici omyjeme, osušíme a u bůčku nakrájíme kůži na čtverečky. Oloupané špekáčky nakrájíme na slabé plátky. Do masa uděláme podlouhlé hluboké zářezy,…
Z fenyklu odřízneme lístky a odložíme stranou. Fenykl dobře omyjeme a nakrájíme na větší kusy. Rozložíme je na dno zapékací misky. Přisypeme cibuli nakrájenou na klínky…
Do bůčku uděláme kapsu a do ní dáme nádivku: 2 rohlíky namočíme v trošce mléka, pak vymačkame, přidáme trochu másla utřeného s 2 žloutky, salám nebo uzené maso…
Cibuli nakrájíme na jemno přidáme maso na kostky, přidáme koření a podlijeme a dusíme do měkka, neděláme omáčku, ale jen šťávičku.K tomu zvlášť uděláme mačkané brambory…
Mäso nakrájame na plátky. Na rozohriatom oleji ho prudko opražíme z oboch strán. Osolíme. Paradajkový pretlak si zmiešame s vlažnou vodou a vylejeme na mäso. Prilejeme…
Když maso vystydne a sádlo je ztuhlé,nakrájíme bůček na plátky.Na talířek dáme plátky masa,pokrájenou cibuli a polijeme octem.Kdo chce ,může ocet malinko zředit vodou…
Postup: ŠPÍZY Vepřové maso nakrájíme na kostky cca 4x4 cm a vetřeme do něj sypké koření (vegetu, papriku, grilovací) a dáme do mikrotenového sáčku a uložíme do rána…
Maso nakrájíme na plátky, opepříme, potřeme olejem a dáme na 24 hodin do chladničky odležet. Pak osolíme, naklepeme, položíme plátky šunky, rozetřeme ochucený mletý…
V míse si rozmícháme nejdřív nakrájený rohlík, pocákaný vodou a vajíčkem, pak nakrájíme ingredience do nádivky-pórek,salátovou okurku,obě papriky,anglickou slaninu…
Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté - sypké a použijeme program Těsto. do pekárnu nemá, zadělá z trochy vody, cukru, mouky a všeho droždí (vše z odvážených surovin…
Vepř. bůček osmažíme zprudka na oleji. Dáme do zapékací mísy a k němu na kostky nakrájíme brambory, papriku, rajče a na měsíčky nebo jak kdo má rád cibuli. Osolíme,…
Bůček vykostíme a nařízneme tak, aby vznikl velký plát na roládu. Plát potřeme ostřejší hořčicí. Do 3/4 plátu z bůčku rozložíme ochucené mleté maso ( sůl, pepř,…
Vepřový hřbet osolíme, opepříme a na slunečnicovém oleji ze všech stran opečeme. Vložíme do trouby a pečeme při 60 st. C cca 9 hodin. Potom maso vyjmeme, prudce opečeme,…
Vepřový bůček omyjeme a osušíme. Poté ho dáme na prkýnko a odkrojíme kůži.Maso rozmixujeme (mixujeme 5-10 minut). Mezi tím nakrájíme kůži (bůček) a dáme do hrnce s…
Vyzkoušejte italskou vánoční klasiku panettone s hruškami!
Česká klasika: Na hovězí roštěnou na česneku stačí jen 3 hlavní ingredience a s bramborovým knedlíkem a špenátem chutná božsky
Krmila hady, teď peče bláznivé dorty. S tímhle hororovým vyhrála jihočeská cukrářka Lucie mezinárodní soutěž