Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celer - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí vývar s játrovou rýží

Hovězí vývar s játrovou rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí žebro dáme do většího hrnce a zalijeme studenou vodou. Vaříme na mírném ohni a sbíráme z hladiny sraženou bílkovinu. Jakmile bílkovina přestane vytvářet pěnu,…

Colombo65

150 min

Předsametový vlašák

Předsametový vlašák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme schládnout. Salám a syrovou kapii pokrájíme na tenké krátké nudličky, cibuli, do měkka uvařenou kořenovou zeleninu a bramboru…

honzam

75 min

Svíčková pro nejmenší

Svíčková pro nejmenší

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na ghí zpěníme nakrájenou cibulku.Přidáme nakrájenou mrkev, petržel, celer a koření.Maso nakrájíme na menší kostky a přidáme k zarestování.Po orestování vše zalijeme…

Sara12

65 min

Naložená zelenina v soli

Naložená zelenina v soli

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nevíte jak zpracovat velkou úrodu zeleniny? Zkuste ji jednoduše naložit do soli. Vzniklá zeleninová směs má opravdu širokou škálu využití, hodí se do rýže, těstovin,…

janky3

30 min

Ryba v aspiku

Ryba v aspiku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ryba v aspiku je tradiční lahůdka, která kombinuje jemné maso z ryby s křišťálově čistým želatinovým obalem, často doplněná barevnou zeleninou nebo bylinkami. Tento…

maris

40 min

Rybí polévka s hříbky

Rybí polévka s hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Omyté rybí hlavy s novým kořením dejte do hrnce se studenou vodou, zvolna vařte asi 30 minut. Pak hlavy vyjměte a oberte maso. Hříbky namočte a uvařte doměkka. Očištěnou…

Pojednání o BORŠČI

Pojednání o BORŠČI

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…

Pojednání o BORŠČI

Pojednání o BORŠČI

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…

Pomazánka z mrkve a celeru

Pomazánka z mrkve a celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nastrouháme mrkev, celer a tvrdý sýr najemno a spojíme tatarkou. Pokud chceme použít na jednohubky, je možné přidat stroužek česneku - ale pozor, aby nepřehlušil původní…

Lehký celerový salát

Lehký celerový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Celer okrájíme a umyjeme. Nastrouháme na hrubém struhadle.Cibulku očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na jemné nudličky.Česnek očistíme a utřeme.Citron důkladně umyjeme,…

Srdíčka na smetaně

Srdíčka na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřová srdíčka uvaříme v zeleninovém vývaru s kořením. Vývar scedíme, zeleninu vyhodíme. Srdíčka očistíme od krve, tuku, pokrájíme na kostičky. Cibulku nakrájíme…

k.radulka

60 min

Vepřová líčka s celerem

Vepřová líčka s celerem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřová líčka si opereme, podélně rozkrojíme a lehce naklepeme. Česnek si očistíme a nakrájíme na menší kousky. Líčka okořeníme, posypeme česnekem, naskládáme na sebe.…

1 21 22 23 24 25 106