Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnek mědvědí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bramborová Charlotta

Bramborová Charlotta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Uvaříme v osolené vodě doměkka. Slijeme a necháme zchladnout. Poté je rozmačkáme. Mezitím nakrájíme maso a hlívu na…

Bramborovo-květáková kaše

Bramborovo-květáková kaše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Brambory pokrájíme na menší kusy, zalijeme vodou těsně nad ně a osolíme je. Růžičky květáku naskládáme na brambory a vaříme vše doměkka. Pokud chceme, můžeme k bramborám…

Opilá zelnice

Opilá zelnice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, osmažíme do sklovita, přidáme červenou papriku, překrájené kysané zelí, nakrájené brambory na čtverečky a nakrájenou klobásu na…

Bibinka

45 min

Davídkova kuřecí prsíčka

Davídkova kuřecí prsíčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí prsíčka omyjeme, zbavíme tuku, z každého uděláme dva kousky a otřeme papírovou utěrkou do sucha. Olej, sůl, hořčici, kečup, papriku, worcester, medvědí česnek,…

Jaromira18

90 min

Fleky s bylinkama

Fleky s bylinkama

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uvaříme si fleky(dělala jsem domácí) a povaříme uzené, abychom měli vývar, nejen na polévku. Do většího hrnce dáme olej, na něj pokrájenou cibulku kterou osmažíme mírně…

Bibinka

60 min

Debrecínská polévka s fazolemi

Debrecínská polévka s fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na rozpuštěném sádle osmažíme jemně pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Ke konci smažení přidáme osmažit i na nudličky nebo kostičky pokrájený libovější debrecínský špek.…

Bažantí paštika

Bažantí paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Zdraví prospěšná zvěřina se na našem stole často neobjevuje. Ale pokud bažanta získáte, můžete z něj udělat paštiku dle tohoto receptu. Zcela jistě ta dobrota za trochu…

jipohe

65 min

Kuřecí trikolora

Kuřecí trikolora

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí maso je velmi snadné na přípravu a proto je oblíbenou surovinou. Lze z něj však připravit i velmi netradiční pokrm. Třeba tato tříbarevná nádivka pečená ve formě…

Angel 666

70 min

1 15 16 17 18 19

Naposledy jste si prohlédli