Česnečka s tvarůžkem
Recept ještě nebyl hodnocenČesnečka patří mezi tradiční polévky, které zasytí, zahřejí a mnohdy vyženou také bacily z těla. Sama o sobě je velice aromatická po česneku a koření. V této verzi ji…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Česnečka patří mezi tradiční polévky, které zasytí, zahřejí a mnohdy vyženou také bacily z těla. Sama o sobě je velice aromatická po česneku a koření. V této verzi ji…
Jednoduché a rychlé jídlo připravíme na pánvi z hub a zeleniny. Žampiony a hlívu ústřičnou můžeme případně nahradit lesními houbami. Pokrm láká k ochutnání pěknými…
Polévku z červené čočky připravíme snadno a rychle, červenou čočku totiž není nutné namáčet předem. Díky batátům polévka dobře zasytí. Lahodnou chuť zajistíme bylinkami…
Polévka z červených paprik, mrkve a rajčat je skutečně výborná a má krásnou sytou barvu, která dává vyniknout sýrovým knedlíčkům. Uvařte ji k víkendovému obědu a uvidíte…
Pro všechny, kteří mají rádi pikantní masové pokrmy je tu recept na bramboráky s ohnivou směsí. Vynikající směs z vepřového masa, zeleniny a hub chutná spolu s…
Pro všechny, kteří mají rádi pikantní masové pokrmy je tu recept na bramboráky s ohnivou směsí. Vynikající směs z vepřového masa, zeleniny a hub chutná spolu s…
Hřejivá krémová polévka zpříjemní chladné zimní dny. Květák a česnek získají pečením výraznější tóny. Po upečení je přidáme k základu z mléka a fazolí a na závěr…
Středomořská kuchyně nabízí spoustu rychlých a chutných jídel. V tomto pokrmu uvaříme jen špagety a podáváme je s pestem, které stačí rozmixovat. Spojení oliv, pinových…
V chladných zimních dnech zajisté přijde vhod talíř horkého bramborového guláše s kuličkami z mletého vepřového masa. Je jen na vás, jak guláš dochutíte, pokud máte rádi…
Rilletes je francouzská delikatesa, jejíž příprava obvykle zabere několik hodin. Pokud však použijete domácí zavařené vepřové maso, příprava této pochoutky vám zabere…
Rychlý oběd jako z luxusní restaurace si můžete dopřát i doma. Stačí k tomu pár kvalitních surovin a 30 minut času. Africký sumeček na víně a rajčatech je na závěr…
Zdravý koláč z bramborového těsta s celozrnnou moukou naplníme špenátovou náplní. Koláč si můžeme vychutnat ještě teplý například k večeři, skvělý je ale i zastudena…
Převaříme 1 l vody a necháme jej vychladnout.Oloupeme citrony a nakrájíme je. Cibuli a česnek také oloupeme a nakrájíme.Vše rozmixujeme ve food processoru nebo stolnímu…
Tento pokrm spojuje sytost a chuť domova, ať už jako hlavní chod nebo vydatná svačina. Díky kynutému těstu je bramborák nadýchaný, zatímco škvarky mu dodávají…
Štrachanda z Plzeňska je výborné jídlo z brambor,škvarků, uzeného masa a hub. Pokrm z jednoho pekáčku je sytý a velmi vhodný pro chladnější období. Když k němu přidáte…
Opravdu vynikající způsob jak využít kapustičky jinak, než jen obvyklým přidáním do polévky či úpravou "na zádíčka". V tomto receptu jsou kapustičky obalené směsí z…
Šoférský guláš je chutné a syté jídlo, které oceníte při každé příležitosti. Skládá se z kousků kvalitního vepřového masa z plece, které se pomalu vaří v bohaté směsi…
Křupavá zelná kolečka jsou skvělou kombinací jemného těsta a výrazné chuti kysaného zelí. Perfektní jako netradiční svačinka, pohoštění pro hosty nebo příloha k polévkám…
Segedín z bůčku a hlívy kombinuje šťavnatost masa s jemnou strukturou hlívy ústřičné, která pokrmu dodá nový rozměr. Voňavé zelí a smetanová omáčka zůstávají základem,…
Slaný koláč s hráškem vypadá lákavě už na první pohled. Neutrální chuť křehkého těsta doplní slaná niva, hrášek a šunka. Koláč můžeme servírovat jako pohoštění pro…
Domácí gnocchi chutnají mnohem lépe než ty kupované. Připravíme je z pečených brambor, díky tomu není potřeba přidávat tolik mouky a gnocchi budou křehčí. Gnocchi…
Jednoduchý italský salát z ostrova Capri kombinuje chuť mozzarelly, rajčat a bazalky. Ochutnejte ho v trochu pozměněné verzi, ve které rajčata nahradíte plátky pečené…
Chystáte slavnostnější večeři a nevíte jakou přílohu zvolit ke steaku? Překvapte své blízké pečenými bramborami, které jsou plněné anglickou slaninou s ančovičkou.…
Vepřové závitky známe všichni a jejich kouzlo spočívá v tom, že je plníme ingrediencemi dle vlastní chuti. Vyzkoušejte závitky naplnit uzeným masem, obalit v trojobalu a…