Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnek - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Česnečka s tvarůžkem

Česnečka s tvarůžkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Česnečka patří mezi tradiční polévky, které zasytí, zahřejí a mnohdy vyženou také bacily z těla. Sama o sobě je velice aromatická po česneku a koření. V této verzi ji…

Handour

40 min

Čočková polévka s batáty

Čočková polévka s batáty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Polévku z červené čočky připravíme snadno a rychle, červenou čočku totiž není nutné namáčet předem. Díky batátům polévka dobře zasytí. Lahodnou chuť zajistíme bylinkami…

lucieblahova

35 min

Krémová květáková polévka

Krémová květáková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hřejivá krémová polévka zpříjemní chladné zimní dny. Květák a česnek získají pečením výraznější tóny. Po upečení je přidáme k základu z mléka a fazolí a na závěr…

lucieblahova

45 min

Špagety s olivovým pestem

Špagety s olivovým pestem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Středomořská kuchyně nabízí spoustu rychlých a chutných jídel. V tomto pokrmu uvaříme jen špagety a podáváme je s pestem, které stačí rozmixovat. Spojení oliv, pinových…

poslirecept

20 min

Vepřové maso à la rillettes

Vepřové maso à la rillettes

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rilletes je francouzská delikatesa, jejíž příprava obvykle zabere několik hodin. Pokud však použijete domácí zavařené vepřové maso, příprava této pochoutky vám zabere…

Handour

30 min

Celozrnný špenátový koláč

Celozrnný špenátový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zdravý koláč z bramborového těsta s celozrnnou moukou naplníme špenátovou náplní. Koláč si můžeme vychutnat ještě teplý například k večeři, skvělý je ale i zastudena…

poslirecept

60 min

Štrachanda z Plzeňska

Štrachanda z Plzeňska

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Štrachanda z Plzeňska je výborné jídlo z brambor,škvarků, uzeného masa a hub. Pokrm z jednoho pekáčku je sytý a velmi vhodný pro chladnější období. Když k němu přidáte…

1974andrea

90 min

Masové koule plněné kapustičkami

Masové koule plněné kapustičkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Opravdu vynikající způsob jak využít kapustičky jinak, než jen obvyklým přidáním do polévky či úpravou "na zádíčka". V tomto receptu jsou kapustičky obalené směsí z…

maris

60 min

Křupavá zelná kolečka

Křupavá zelná kolečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křupavá zelná kolečka jsou skvělou kombinací jemného těsta a výrazné chuti kysaného zelí. Perfektní jako netradiční svačinka, pohoštění pro hosty nebo příloha k polévkám…

Segedín z bůčku a hlívy

Segedín z bůčku a hlívy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Segedín z bůčku a hlívy kombinuje šťavnatost masa s jemnou strukturou hlívy ústřičné, která pokrmu dodá nový rozměr. Voňavé zelí a smetanová omáčka zůstávají základem,…

mika59

60 min

Slaný koláč s hráškem

Slaný koláč s hráškem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slaný koláč s hráškem vypadá lákavě už na první pohled. Neutrální chuť křehkého těsta doplní slaná niva, hrášek a šunka. Koláč můžeme servírovat jako pohoštění pro…

poslirecept

65 min

Caprese z pečené řepy

Caprese z pečené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jednoduchý italský salát z ostrova Capri kombinuje chuť mozzarelly, rajčat a bazalky. Ochutnejte ho v trochu pozměněné verzi, ve které rajčata nahradíte plátky pečené…

poslirecept

60 min

1 734 735 736 737 738 739

Naposledy jste si prohlédli