Kapří hranolky
Recept ještě nebyl hodnocenFilety zakápneme citronovou šťávou a necháme cca 10 minut odpočinout.Mezitím smícháme suroviny na marinádu. Filety nakrájíme na hranolky a namočíme do marinády. Necháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filety zakápneme citronovou šťávou a necháme cca 10 minut odpočinout.Mezitím smícháme suroviny na marinádu. Filety nakrájíme na hranolky a namočíme do marinády. Necháme…
Zeleninové sabdží je tradiční indický pokrm plný barev a chutí, který si oblíbí každý milovník zeleniny. Toto jídlo spojuje rozmanité druhy zeleniny s aromatickými…
Skvělé slané pohoštění můžete velmi snadno připravit z listového těsta a sýrové pomazánky ze sušených rajčat a bylinek. Kremrolky vypadají úžasně a jsou výborné.…
Všechny suroviny řádně promícháme a nalijeme do vymaštěného pekáčku a dáme péci na 200°C dozlatova . Příloha se hodí kysané zelí. Ze začátku peču přiklopené asi tak 30…
Nejdříve na lžičce sádla osmažíme nakrájenou cibuli a necháme vychladnout. Maso s cibulí a vodou prošleháme ponorným mixérem a zjemníme ho.Do masa přidáme tvaroh, mrkev…
Snažíte se napodobit chutné kořeněné stripsy ze známého fastfoodového řetězce? Vyzkoušejte tedy tyto, jsou více než povedené. Takřka k nerozeznání od originálu, s…
Vejce vyklepneme do misky, přidáme smetanu, osolíme, opepříme, přidáme kari a chilli. Pozvolna rozmícháme metličkou.Rajčata nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme…
Rolky z kuřecích prsou, plněné okořeněným vepřovým mletým masem, slaninou, čerstvou paprikou a sýrem, jsou výborným pokrmem k obědu či večeři, ale mohou posloužit také…
Tvrdý sýr nastouháme na struhadle, stejně tak šunku na stejné hrubosti. Přidáme 2 vajíčka, sůl, pepř, papriku a kdo má rád, trochu pikantní, přidá špetku chilli. Vše…
Římský kmín, hořčičné semínko a chilli papričku nasypeme do rozehřátého oleje a půl minuty opékáme. Poté přidáme nastrouhaný zázvor a prolisovaný česnek a opékáme ještě…
Troubu zahřejeme na 200° C, vložíme plech s omytou neloupanou dýní a pečeme přibližně hodinu. Necháme ji zchladnout, rozpůlíme ji, vyndáme semínka a pomocí vidličky …
Na oleji zpěníme na drobno pokrájenou cibuli a přidáme na malé kousky nakrájené maso. Restujeme a po chvilce přidáme krájené žampióny, na jemno nakrájené čínské zelí a…
Játra nakrájíme na tenké plátky a opepříme.Na oleji orestujeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přidáme česnek a pak vložíme játra, která po obou stranách opečeme…
Omyté a osušené paličky osolíme a opepříme. Lehce zakápneme olejem a položíme do pekáčku na nakrájenou cibuli.Malinko podlijeme vodou, ale jen trošku a přikryté vložíme…
Dáme vařit těstoviny podle návodu. Oloupeme si dýni. Nakrájíme cibuli.Na oleji osmahneme cibuli, až zesklovatí přidáme na větší kousky nakrájenou dýni. Přidáme sůl a…
Máme-li velkou úrodu cuket, hodí se určitě zpracovat jich část na zimní použití. Jednou z možností je cukety zpracovat do této topinkové směsi. Čerstvou ji můžeme, navíc…
Pikantní kuřecí maso na zelenině je dokonalou volbou pro ty, kteří milují výrazné chutě a zdravé ingredience. Šťavnaté kuřecí kousky jsou dochuceny pikantním kořením a…
Tataráček z lilku a sušených rajčat je lahodný vegetariánský pokrm plný bohatých chutí a výrazných ingrediencí. Skvělá volba pro předkrm nebo lehkou večeři, která vás…
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a prolisovaný nebo nakrájený česnek, přidáme mleté maso, promícháme, osolíme, přidáme chilli a kečup. Znovu promícháme a podlijeme…
Hlívu očistíme a nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nasekáme nahrubo. V hluboké pánvi na rozpáleném oleji osmažíme cibuli dozlatova. Přidáme hlívu, promícháme a…
Do misky dáme všechny ingredience na omáčku a prošleháme metličkou. Když se vše spojí, necháme stranou. Uděláme hnízda (nudle jsou křupavé, smažené, kdo je nechce, může…
Křupavá cizrna je skvělou alternativou k brambůrkám. Příprava je snadná, navíc ji můžeme dochutit na mnoho způsobů. Pro milovníky pikantních chutí je skvělá s chilli a…
Křupavá cizrna je skvělou alternativou k brambůrkám. Příprava je snadná, navíc ji můžeme dochutit na mnoho způsobů. Pro milovníky pikantních chutí je skvělá s chilli a…
Křupavá cizrna je skvělou alternativou k brambůrkám. Příprava je snadná, navíc ji můžeme dochutit na mnoho způsobů. Pro milovníky pikantních chutí je skvělá s chilli a…
Retro vaření s Kristinou: Bublanina je český unikát. Takhle ji dělával slavný hoteliér Karel Šroubek!
Reportáž ze zákulisí MasterChef Česko aneb Den s Adamem: Budíček v 6 ráno, jídlo v autě a do postele o půlnoci
Nejlepší cheesecake podle Terezy: Voní čokoládou a je úžasně jemný, říká finalistka soutěže Peče celá země