Krůtí guláš s drůbežími játry
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájenou cibuli osmažíme na sádle do zlaté barvy.Přidáme protlak, na kousky nakrájené maso a játra, zarestujeme s paprikou a kořením.Podlijeme vývarem a dusíme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do zlaté barvy.Přidáme protlak, na kousky nakrájené maso a játra, zarestujeme s paprikou a kořením.Podlijeme vývarem a dusíme do…
Na másle v hrnci opékejte asi 5 minut nadrobno nakrájenou cibuli, drcený česnek, nahrubo nastrouhaný celer, nahrubo nastrouhanou bramboru a papriku nakrájenou na malé…
Cuketová nádivka zasytí. I odpůrcům zeleniny v této formě zachutná. Podle toho, jak moc jí dopřejeme při přípravě uzené maso či salám a jak moc jí okořeníme, se bude i…
Krásně oranžovou dýni očistíme od semínek a nakrájíme i s kůrou na kostičky. To stejně uděláme s mrkví, cibulí a brambory.Na oleji opražíme dýni, mrkev a cibuli.…
Na pánvičku si dáme prolisovaný česnek s olejem, trošku opečeme. Hrnec odstavíme z ohně, přidáme hladkou mouku, vařečkou rozmícháme. Jíšku osmažíme dozlatova. Hrnec si…
Při přípravě této výborné jarní polévky zužitkujeme starší chléb. Smetana a muškátový oříšek, aromatický medvědí česnek a svěží kopřivy tvoří skvělou chuťovou kombinaci.…
Je tradováno, že polévka je základ dne. Můžeme ji uvařit prakticky z jakékoliv suroviny, co máme ve spíži. Na tuto polévku budou potřeba cibule, vývar a víno. Snadnou…
I ne zcela čerstvý chléb můžeme proměnit v pochoutku. Pomažeme ho směsí z kopřivových listů, vajec, žervé a bylinek, posypeme čedarem a zapečeme. Kopřivy můžeme nahradit…
Tato krémová polévka je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už jako lehký oběd či večeře. Křupavé krutonky dodávají pokrmu příjemnou chuť, oceníte i kořeněný…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Holka u plotny radí: Cuketové šneky se slaninou a sýrem jsou rychlým a skvělým pohoštěním pro nečekané návštěvy
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Francouzské madlenky: Pečivo ve tvaru mušlí vás dovede až do Santiaga de Compostela