Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chobotnice - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie349 kJ /
83 kcal
Bílkoviny16,00 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,30 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 170 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy1,90 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Středomořský rajčatový salát

Středomořský rajčatový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí řízky nakrájíme na kostičky, osolíme a posypeme špetkou sušené bazalky.Opečeme na olivovém oleji.Vyjmeme a na téže pánvi restujeme mořské plody, stačí tak 3…

Indonéská smažená rýže

Indonéská smažená rýže

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

1. Kuřecí maso si nakrájíme na tenké nudličky. Na pánvi si rozpálíme olej a na něj vlijeme rozšlehaná vejce, osolíme a omeletu z obou stran opečeme. Vyjmeme a nakrájíme…

Rozházené sushi  Chirashizushi

Rozházené sushi Chirashizushi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1-Toto je len inspiracia , ze sushi( zushi) nemusia byt take zrolovane ale aj takto poukladane , surovinam sa medze nekladu a mnozstvo kazdy podla seba. Su to ale drahe…

Carpaccio z chobotnice

Carpaccio z chobotnice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Carpaccio z chobotnice je rafinovaná delikatesa, která zaujme nejen svou jemnou chutí, ale i atraktivním vzhledem. Tenké plátky chobotnice jsou podávány s lehkým…

marty73

70 min

Salát s chobotnicí

Salát s chobotnicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Chapadla nakrájíme na centimetrové kousky, přidáme k pokrájenému zelí a na plátky nakrájené mozzarelle, dochutíme solí, pepřem, pokapeme balsamicem a zakápneme citronem.…

Naposledy jste si prohlédli