Polévka z chrástu červené řepy
Recept ještě nebyl hodnocenŽebírko, veškerou, drobně nakrájenou zeleninu, nakrájený chrást i s bulvami, kořením dám vařit do změknutí ve dvou litrech vody (záleží na množství zeleniny). Ocet se dá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žebírko, veškerou, drobně nakrájenou zeleninu, nakrájený chrást i s bulvami, kořením dám vařit do změknutí ve dvou litrech vody (záleží na množství zeleniny). Ocet se dá…
Květák, jak ho možná neznáte: Připravíte z něj skvělou pizzu nebo dokonce kapučíno!
Připravte si ta nejlepší sušená rajčata. Sušit je můžete nejen na slunci, ale i v sušičce a v troubě
Kucmoch s kapustou: Slaný bramborový koláč z Pojizeří krásně voní majoránkou a díky kapustě je hezky vláčný