Rizoto s rybím filé
Recept ještě nebyl hodnocenRýži uvaříme klasicky dle návodu na obalu.Mezitím si na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, česnek a pórek. Osolíme, přidáme rozmarýn a poté na kostičky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rýži uvaříme klasicky dle návodu na obalu.Mezitím si na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, česnek a pórek. Osolíme, přidáme rozmarýn a poté na kostičky…
Zázvor, česnek a chilli nasekáme nadrobno. Mrkev, cuketu, zelí, pórek a výhonky nakrájíme na tenké nudličky.Ve wok pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje a na něm orestujeme…
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme k němu l lžíci oleje, aby jsme zabránili připalování másla. Přidáme cibulku nakrájenou i s natí, ledový salát a jakmile začne salát…
Na hlubší pánvi rozehřejeme olej. Přidáme orestovat uvařené těstoviny, přimícháme pokrájenou uzenou šunku a pokrájenou jarní cibulku. Dál vše restujeme. Vmícháme kolečka…
Kedlubny nakrájíme na tenké nudličky, řapíky mangoldu také, listy na proužky a jarní cibulky na jemno.Na másle orestujeme cibulky, přidáme nudličky kedlubnů a…
Očištěné maso nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno. Pokud použijeme čerstvé houby, očistíme je a nakrájíme na plátky. Sušené předem namočíme nebo…
Zmiesame vsetky ingrediencie v miske. Salsa je najlepsia v ten isty den ked sa podava.
Vychladlé brambory předem uvařené ve slupce podélně rozkojíme a opatrně vydlabeme prostředek. Vydlabané brambory smícháme se zeleninou, česnekem a sojanézou. Osolíme a…
1-Na panvicu dame rozohriat olej zmiesany s maslom a dame oprazit na drobno nakrajanu cibulu, stonkovy celer a zelenu papriku, priblizne 5 minut ( premiesame). 2…
Králičí hřbet vykostíme a nakrájíme na kostičky. Maso osolíme a vložíme do jogurtu, který ještě ochutíme mletou sladkou červenou paprikou a odložíme asi na hodinu do…
Čínské nudle uvaříme, propláchneme vodou a pokapeme olejem, dáme stranou. Na pánev nalijeme olej, rozehřejeme, přidáme na nudličky pokrájené kuřecí maso, přidáme…
Brambory omyjte a i se slupkou uvařte do poloměkka.Slaninu nakrájejte na kostičky a na pánvi opečte. Do opečené slaniny přidejte jarní cibulku nakrájenou na kolečka a to…
65 g kusksu zalijeme varicim vyvarem, priklopte.Kuskus nacechrejte vidlickou a vychladly smichejte s okurkou, cibulkou, jogurtem, stavou z citronu a olivovym olejem.A…
Houby nakrájíme na malé kousky. Orestujeme na másle s pokrájenou cibulkou. Přidáme drcený kmín, špetku uzené papriky, oloupané, na kostky pokrájené brambory a…
Jarní cibulku nakrájíme na kousky a lehce ji orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme kuřecí kousky a opečeme je ze všech stran. Podlejeme a vsypeme brokolicové růžičky…
Předehřejte troubu na 200 st.C. Syrové květákové růžičky dejte na plech vyložený pečícím papírem a pečte je přibližně 20 minut, dokud nebude květák měkký. Pokud se vám…
Zeleninu nakrájíme na drobno a smícháme s mletým vepřovým masem, přidáme vajíčko a ochutíme. Pak přidáme lžičku mleté červené rýze a pořádně promícháme.S vlhkýma…
Připravíme si masový vývar, do kterého vhodíme sojové kostky a vaříme 10 - 20 minut. Po uvaření scedíme, vývar zanecháme! A z kostek vymačkáme vodu. Dáme vařit…
Nejprve uvaříme brambory ve slupce, květák v osolené vodě. Zatím co se vše vaří, dáme trochu másla na pánvičku, přidáme červenou cibuli, jarní cibulku, orestujeme a po …
Z octa, oleja, soli a mletého čierneho korenia si pripravíme šalátovú zhálievku, ktorou zalejeme šampiony a necháme stáť 1 hodinu. Do šalátovej misy natrháme ľadový…
Na oleji speníme kocku droždia, pridáme očistenú nastrúhanú mrkvu. Chvíľu spolu restujeme, zalejeme vodou - vývarom, pridáme tofu, z ktorého sme vytlačili vodu a…
Kachní prsa omyjeme a osušíme. Kůži nařežeme na asi centimetrové kostičky - neprořízneme do masa. V misce rozmícháme sezamový olej s balzamikem a nastrouhaným zázvorem.…
Brambory oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle na vál nebo do větší mísy. Anglickou slaninu natrháme na kousky(pokud ji máme vcelku, tak nakrájíme na kostičky)…
Cuketu, slaninu, rajčátka, papriku, cibulku a pažitku pokrájíme na drobné a malé kousky. Na slanině všechny tyto suroviny orestujeme a přidáme pepř, sůl, špetku kari…
Retro okénko: Křupavé brynzové oplatky se kdysi vyráběly jako znouzectnost, dnes jsou oblíbené nejen na Slovensku
Kyselé houbičky podle Romana Pauluse: Rady a tipy, jak dary lesa správně naložit
Rumunská dršťková polévka: Originální chuť jí dodává vývar a smetana. Čím ještě se liší od české verze?