Losos se zeleninou v papilotě
Recept ještě nebyl hodnocenBalíčky pečicího papíru v sobě skrývají lehký a zdravý oběd. Lososa pečeme spolu se zeleninou a svazky čerstvých bylinek, které dodají pokrmu krásnou vůni. Pěkně pestré…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Balíčky pečicího papíru v sobě skrývají lehký a zdravý oběd. Lososa pečeme spolu se zeleninou a svazky čerstvých bylinek, které dodají pokrmu krásnou vůni. Pěkně pestré…
Ryba po milánsku je jednoduchý a chutný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní, který spojuje kousky ryby s rajčaty a vínem. Pokud hledáte rychlý oběd na letní den, je…
V horkých letních dnech nemáme chuť na hutná jídla a tak oceníme svěží saláty. Díky typickým asijským dochucovadlům můžete připravit vietnamský salát se zeleninou a…
Tento pokrm spojuje jemnou chuť halibuta s pestrou směsí teplé zeleniny. Ideální pro milovníky mořských ryb a zdravého stravování, tento recept je snadný na přípravu a…
V kastrůlku rozehřejeme máslo, sýr a smetanu na hladkou omáčku.Necháme ji trochu vychladnout a prošleháme s majonézou, pár kapkami citrónové šťávy, bylinkou a špetkou…
Platýs je mořská placatá ryba, která zatím není moc oblíbená. Přitom její bílé, šťavnaté maso, které nejvíce vynikne v kombinaci s grilovanou zeleninou, má výbornou chuť…
Pikantní treska v balíčku s citronem a olivami je vynikající a aromatický pokrm, který přináší do vaší kuchyně nádech středomořské kuchyně. Křehká treska je pečená s…
Svěžest a jednoduchost citronových těstovin s bazalkou a parmezánem – pokrmu, který dokonale balancuje mezi jemnou citrusovou kyselostí a aromatickou bylinkovou chutí.…
Svěžest a jednoduchost citronových těstovin s bazalkou a parmezánem – pokrmu, který dokonale balancuje mezi jemnou citrusovou kyselostí a aromatickou bylinkovou chutí.…
Tento svěží a lehký oběd připravíme během chvilky a zaujme nás neotřelou kombinací citronu a špenátu, která se k těstovinám skvěle hodí, a stojí za ochutnání. Všechny…
Bez černý je velmi zdravý a může nám pomoci od řady neduhů. Navíc je to u nás běžný a rozšířený keř, a tak nic nebrání tomu, abychom jeho voňavé květy využili v kuchyni.…
Kynuté koláče plněné dobrou náplní a posypané máslovou drobenkou patří mezi klasiku, kterou máme rádi už od dětství. Plněné tvarohem a sladkými švestkami chutnají…
Tento výborný salát je plný chutí a navíc dobře zasytí. Připravíme ho z kuskusu, vařeného květáku, brokolice a grilovaného sýra. Do salátu přidáme i opražená semínka a…
Knedlík s pečeným vepřovým masem a dušeným sladkokyselým zelím je známá a oblíbená klasika. K zelí tentokrát ještě přidáme kyselé jablko a kuličky hroznového vína, které…
Pokud se vám urodilo hodně ovoce a vy již nevíte co s ním, neváhejte přebytky zavařit. Chuť hrušek si tak můžete vychutnat v průběhu celého roku. Kompot využijete při…
Kdo jednou propadl kouzlu grilované zeleniny, už se jí nikdy nebude na talíři vyhýbat. Cuketa i lilek se stanou lahodnými, papriky ještě více sladkými. Pokud je na…
Tento nevšední ovocný dezert připravíme na grilu. Díky tomu budou mít hrušky zajímavou kouřovou vůni. Grilované hrušky podáváme přelité citronovým sirupem, s drcenými…
Tip na rychlý ovocný salát, který si můžete připravit z jakéhokoliv sezónního ovoce. Nejlépe chutná vychlazený, ochucený pouze vymačkanou citronovou šťávou. Ideální…
Z hermelínu můžete připravit na pohled velmi efektní pokrm. Mističky z pečicího papíru naplníte kombinací sýra, hrušky, ořechů, koření a medu. Pak vše zapečete v troubě.…
Kombinace hutného masa a svěžího šťavnatého ovoce je skvělá, stačí zvolit správnou kombinaci. Pečené krůtí maso podávané s hruškami, jablky a rozinkami v omáčce z…
Vynikající švestková marmeláda, krásně vonící po skořici, by vám ve spíži dozajista neměla chybět. Přípravu zvládnou i začátečníci. Použijete ji jako náplň do buchet,…
Tento jednoduchý dezert s trochou alkoholu si jistě oblíbíte. Hrušky uvaříte ve víně, které provoníte kořením, a servírujete s vínovou omáčkou a zakysanou smetanou,…
Pokud máte chuť na lehké a zdravé jídlo, vyzkoušejte tento jednoduchý recept. Lahodného pečeného pstruha podáváme s pestrou letní zeleninou opečenou na pánvi a…
Pojďte si upéct výborný jablečný koláč ve francouzském stylu, kde ovocnou část vkládáte do formy jako první. Jednoduchou přípravou a výslednou chutí vás výsledek…
Domácí přesnídávky si můžete navařit do zásoby. Skvělá je třeba kombinace meruňky, jablka a dýně!
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Tajemství Becherovky: Původně to měl být lék na žaludek, populární bylinný likér je dnes základem slavného koktejlu Beton