Srdíčka z vanilkové pěny
Recept ještě nebyl hodnocenOddělíme žloutky a bílky, 1 bílek ušleháme do tuha, žloutky dáme na mírný plamen s 1 dl šlehačky, stále mícháme, želatinu dáme nabobtnat s trochou studené vody. Když…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oddělíme žloutky a bílky, 1 bílek ušleháme do tuha, žloutky dáme na mírný plamen s 1 dl šlehačky, stále mícháme, želatinu dáme nabobtnat s trochou studené vody. Když…
Nejprve upečeme korpus. Vejce rozdělíme na žloutky a bílky, bílky vyšleháme s cukrem do tuhé pěny. Pak přidáme postupně žloutky (ubereme na otáčkách). Až se žloutky a…
Nejprve upečeme korpus. Vejce rozdělíme na žloutky a bílky, bílky vyšleháme s cukrem do tuhé pěny. Pak přidáme postupně žloutky (ubereme na otáčkách). Až se žloutky a…
Drobné dortíky se hodí na oslavy i posezení s přáteli. Připravíme je z vláčného těsta, ochuceného bílou čokoládou, a naplníme švestkovou směsí, která voní rumem a…
Troubu předehřej na 140 °C/horkovzdušnou - 160°C/elektrickou. Připrav korpus: sušenky vlož do robotu a rozsekej je na drobečky(pokud není robot, vlož do silnějšího…
Milujete linecké cukroví a perníčky? Tak to tu pro vás máme skvělý recept na spojení těchto dvou chutí. Křehká kolečka ovoní perníkové koření a po upečení je slepíme…
Krém: Utřeme tvaroh s cukrem,vanilkovým cukrem a štávou z limetky.Ušleháme smetanu.Do tvarohové směsi přidáme jahody(bez štávy) a rošleháme,poté přidáme ušlehanou…
Kdy jindy se pustit do výroby jedlých dárků, než zrovna na Vánoce? A zejména, pokud jde o lahodné spojení čokolády a arašídů. Dvoubarevné sladké kostky potěší nejen na…
Piškot: Vše smícháme dohromady a dáme péct v kulaté dortové formě do předehřáté trouby na 180 stupňů. Čokoládu si nalámeme do misky na kostičky a smetanu s máslem…
Nepečené kokosové kuličky patří mezi nejoblíbenější druhy cukroví, navíc je můžete připravovat až na poslední chvíli. Kuličky, z těsta s bílou čokoládou a vaječným…
Pokud máte rádi kokos a bílou čokoládu, nenechte si ujít tyto úžasné nepečené kuličky. Pěkně voní a ukrývají v sobě kousek sušeného ananasu. Připravte je na Vánoce, na…
Nepečené kokosové kuličky z kondenzovaného mléka už možná znáte. Pokud byste rádi vyzkoušeli cukroví ala oblíbené Raffaello, tyhle kostičky jsou k tomu jako stvořené.…
Tento nepečený dort si určitě zamilujete. Tvoří ho křehká krusta ze sušenek, vloček a kokosu a výborná náplň z kokosového mléka a bílé čokolády. Když ho nazdobíte…
Kvůli cukroví nemusíte strávit celé odpoledne v kuchyni. Toto výborné cukroví připravíte snadno během chvíle - kuličky z kakaovo-kokosového těsta ochuceného rumem stačí…
Lahodné marcipánové bonbonky polité hořkou čokoládou pěkně ozdobí váš sváteční stůl. Jemná chuť marcipánu, vůně rumu, hořká a bílá čokoláda tvoří skvělou kombinaci.…
Valašské měsíčky skládající se z těsta obsahujícího mandle, potřené marmeládou a polité bílou čokoládou, budou ozdobou vaší sváteční tabule. Nejen že krásně vypadají,…
Tento dort je inspirovaný oblíbenými řezy, které známe jako Dunajské vlny. Jako ovoce ale použijeme mango a krém připravíme z tvarohu, kokosového likéru a mléka. Tím…
Čokoládové pralinky plněné výbornou arašídovo-čokoládovou náplní krásně vyniknou mezi velikonočním pohoštěním. Nebo je můžeme věnovat jako jedlý dárek. Příprava není…
Vytvořit velikonoční slepičky z korpusků na včelí úlky, bude sice pracné, zdlouhavé a náročné na tvořivost, ale ten výsledek! Ten bude stát zato! Hejno roztomilých…
Roztomilá velikonoční kuřátka ve skořápce udělají radost koledníkům i domácím. Příprava není úplně jednoduchá a rychlá, ale výsledný efekt stojí za trochu vynaložené…
Velmi jednoduchá, ale zábavná roláda pro děti se dá pořídit opravdu během chvilky. Z několika málo surovin máte roztomilý dezert, který potěší vzhledem malé děti a…
Pečete rádi vánoční cukroví? Vyzkoušejte letos rafinované dortíčky s mandlovo - likérovou náplní. Dostanou do kolem vás, i všechny, co budou hotové sladké kousky…
Křehké rohlíčky z těsta, ovoněného skořicí a pomerančovou kůrou, po upečení plníme lahodným krémem z másla a Nutelly. Rohlíčky na závěr zdobíme tmavou a bílou…
Biskupský chlebíček se správně peče na svatého Mikuláše. Víte, proč?
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Láďa Hruška prozradil, jak se chystá na Vánoce i co najdeme v jeho Bibli: Cukroví nepečeme, jako dárky dávám knihy, říká