Pařížské kostky I
Recept ještě nebyl hodnocenPařížské s krémem z Ledových kaštanů, posypané nastrouhanou čokoládou Margot, jsou jednoduché na přípravu a jejich chuť je opravdu skvělá. Nejlépe chutnají v kombinaci s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pařížské s krémem z Ledových kaštanů, posypané nastrouhanou čokoládou Margot, jsou jednoduché na přípravu a jejich chuť je opravdu skvělá. Nejlépe chutnají v kombinaci s…
Margotku nahrubo nastrouháme. Všechny suroviny promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.Vložíme do vyhřáté trouby a pozvolna cca 45 minut upečeme.Po…
Vejce ušleháme s cukrem, přidáme mouky s práškem do pečiva. Poté přidáme mléko, olej a šlehačku. Nakonec nasypeme nastrouhanou čokoládu a nalámané ořechy (libovolné…
Cukr s vejci pořádně vyšleháme, 15-20minut. Mouku s kakaem smícháme a opatrně vmícháme do vyšlehaných vajec s cukrem. Těsto rovnoměrně rozetřeme na plech vyložený…
Pokud máte rádi tyčinku Margot, neváhejte a vyzkoušejte si připravit tento luxusní dort. Je lehký, svěží, ideální do letního počasí. Tyčinka je dostatečně sladká, proto…
Bábovka, co rozvoní domov. Klasický recept na "margotkovou" bábovku je vylepšen nastrouhaným jablkem. To jí dodá vláčnost a šťavnatost. Se šálkem dobré kávy nebo čaje…
Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme strouhankou nebo kokosem. Troubu předehřejeme. Tyčinku nastrouháme. Cukr s vejci ušleháme do pěny. Přidáme olej a mléko.…
Nejdříve si na papírové košíčky na spodní stranu do středu dáme kousek tuku a přilepíme do formy, aby nám košíčky pěkně při plnění držely ve formě, do silikonových 5…
V míse smícháme všechno dohromady kromě kakaa. To znamená mouku, cukr, vejce, smetanu, prášek do pečiva, vanilkový cukr, olej, kokos, mandle, nastrouhanou Margotku (na…
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny a opatrně vmícháme mouku. Dáme na plech vyložený papírem, upečeme při 180° C. Papír opatrně stáhneme, a ještě teplé smotáme do utěrky a…
Ze surovin na těsto a jedné nastrouhané margotky uděláme těsto. Pekla jsem v kulaté dortové formě s pečícím papírem na cca 180 stupňů asi 30 min. Těsto má celkem…
Chcete-li svůj výběr moučníků obohatit o další originální druh, vyzkoušejte margotkové dortíčky. Tvarohový krém v kombinaci s kakaovým těstem příjemně překvapí všechny…
Chcete-li svůj výběr moučníků obohatit o další originální druh, vyzkoušejte margotkové dortíčky. Tvarohový krém v kombinaci s kakaovým těstem příjemně překvapí všechny…
Vyzkoušejte tento výjimečný koláč, který spojuje bohatou chuť ořechů, lahodnou čokoládovou tyčinku Margot a osvěžující třešně. Jeho předností je, že tento koláč je zcela…
V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme olej, mléko, cukr, vajíčka, vaj. koňak a nahrubo nastrouhanou tyčinku Margot. Vše dobře zamícháme a nalijeme do…
V první řadě je potřeba uvařit pudink, po uvaření se dáme na přípravu těsta.Těsto: Vejce a cukr dáme šlehat, šleháme, dokud sníh stéká z vařečky, jak se na vařečce…
Mouku smícháme s kypřícím práškem, přidáme cukr, vanilkový cukr, mléko, olej, nastrouhanou margotku, žloutky a vše smícháme. Ušleháme si bílky do ztuhnutí a pomalu…
Hrnkový beránek s Margotkou podle tohoto receptu voní kokosem, ořechy a rumem. Příprava je snadná, na odměření všech přísad nám stačí čtvrtlitrový hrníček a za chvíli se…
Nastrouháme tyčinku Margot i čokoládu, promícháme je se změklým máslem a nasypeme tam trochu smetany. Necháme těsto na chvíli odpočinout v lednici (tak dlouho, aby…
Pekáček nebo libovolnou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou.Mouku, cukr a prášek do perníku smícháme, přidáme hrubě nastrouhanou Margotku, promícháme a přidáme…
Máslo s cukrem utřeme do pěny. Přidáme vejce, polohrubou mouku, prášek do pečiva a mléko. Vše dobře promícháme a těsto rozdělíme na dva díly. Do jednoho dílu přidáme…
Nejprve si dle návodu uvaříme oba pudinky a necháme prochladnout.Zatím si vypracujeme těsto-vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, pak přikapáváme olej a zašleháme. Zvlášť…
Sušenky a perník nastrouháme najemno, přidáme nastrouhanou Margotku, skořici, brusinky, rum, pomerančovou šťávu a kůru.Přilijeme rozpuštěnou čokoládu s máslem a vše…
Vyšleháme žloutky s cukry do pěny a přidáme rozmačkané banány s vodou a olej. Přidáme prosetou mouku s práškem do pečiva, citr. kúru, citr. šťávu a nastrouhanou margotku…
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun
Sedm nejlepších pomazánek pro rychlé večeře: Legendární vajíčková klasika, ale také liptovská s ančovičkami a kapary
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům