Žloutkový krém
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutkový krém je nepostradatelnou součástí některých dezertů. Ať už se chystáte na věnečky, plněné košíčky, dorty nebo jiné dobroty, tento recept zajistí, že náplň bude…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žloutkový krém je nepostradatelnou součástí některých dezertů. Ať už se chystáte na věnečky, plněné košíčky, dorty nebo jiné dobroty, tento recept zajistí, že náplň bude…
Išelské cukroví je u nás tradiční zejména na Vánoce a také jako součást slavnostních tabulí. Cukroví v sobě spojuje křehké ořechové těsto upečené v kolečka, která…
Rybíz je typické letní ovoce, které se perfektně hodí do koláčů na celý plech. Jeho nakyslá chuť je vyvážena sladkým těstem a křupavou drobenkou. Příprava nezabere víc…
O tradičním staročeském cukroví plném ořechů se traduje, že bylo tatíčka Masaryka nejoblíbenější. A tím se může stát i pro vás. Je křehké, máslové, křupavé díky oříškům…
Chtěli byste si doma vychutnat kremrole jako z cukrárny? S námi je budete mít ještě lepší. Základem je domácí listové těsto, které je sice pracné, ale bohatě se vám…
Tradiční linecké cukroví v kakaovém kabátku je lahodnou variací, která přidá vašemu vánočnímu stolu špetku originality. Jemně křehké kousky, spojené sladkou marmeládou,…
Klasická vařená maková náplň je základem mnoha klasických českých moučníků. Využijete ji například do závinů, hřebenů, buchet nebo šátečků. Výborná je také na frgále…
Jablka se skořicí jsou osvědčená kombinace. Společně se skvěle doplňují i v případě těchto nadýchaných a vláčných jablečných lívanců. Právě jablka jim dodají šťavnatost…
Sněhové pusinky, které po zakousnutí krásně křupnou, ale uvnitř jsou vláčné a měkké. Vanilka s octem v tomto receptu dodává ryzí sladkosti pusinek pikantní nádech.…
Pokud máte rádi svačinové saláty a ze všeho nejvíc ty s majonézou, pak rozhodně musíte vyzkoušet tento recept. Salát je velmi snadný a rychlý na přípravu a lehce…
Mandlové laskonky jsou lehká, nadýchaná klasika, která na vánočním stole nikdy nezklame. Křehké mandlové laskonky spojené jemným krémem s bílou čokoládou a kávou tvoří…
Mandlové laskonky jsou lehká, nadýchaná klasika, která na vánočním stole nikdy nezklame. Křehké mandlové laskonky spojené jemným krémem s bílou čokoládou a kávou tvoří…
Milovníkům bílkového cukroví srdce jen zaplesá, když se křehké těsto doslova rozplyne na jazyku. Příprava laskonek se může zdát složitá, nejdůležitější je však vychytat…
Tyto jemné sněhové pusinky jsou růžově zbarvené, což jim dodává romantický a elegantní vzhled. Budou se vyjímat na svátečním stole na Valentýna i na Vánoce. Lahodné a…
Nepostradatelné dokonalé dvojctihodné koláčky, které pekly už naše prababičky. Máte je rádi? Moravské koláče jsou náročnější na přípravu, ale věřte, že stojí za to. A…
Nepostradatelné dokonalé dvojctihodné koláčky, které pekly už naše prababičky. Máte je rádi? Moravské koláče jsou náročnější na přípravu, ale věřte, že stojí za to. A…
Nepostradatelné dokonalé dvojctihodné koláčky, které pekly už naše prababičky. Máte je rádi? Moravské koláče jsou náročnější na přípravu, ale věřte, že stojí za to. A…
Nepostradatelné dokonalé dvojctihodné koláčky, které pekly už naše prababičky. Máte je rádi? Moravské koláče jsou náročnější na přípravu, ale věřte, že stojí za to. A…
Perníčky voňavé po medu, pikantní díky směsi koření a měkoučké a nadýchané jako obláček. Taková by mohla být definice tohoto receptu. Vykrajovat můžete libovolné tvary,…
Med a ořechy tvoří dokonalou kombinaci, která nikdy neomrzí. Pláty medového těsta, ořechová krusta a máslový krém, to jsou medové řezy s ořechy, které prostě musíte…
Med a ořechy tvoří dokonalou kombinaci, která nikdy neomrzí. Pláty medového těsta, ořechová krusta a máslový krém, to jsou medové řezy s ořechy, které prostě musíte…
Chutným předkrmem slavnostního rodinného oběda se může stát netradiční tatarský biftek, připravený z červené řepy. Připravte si ho podle známého českého kuchaře Honzy…
Těsto na tyhle muffiny je úžasně vláčné a kypré díky přidanému tvarohu. Jednoduché variabilní těsto můžete ochutit podle vlastní fantazie. Ať už přidáte borůvky, kousky…
Pomeranče dobře omyjeme, nakrájíme na kostky i s kůrou (dávám 5 ks, z toho 2 s kůrou a 3 oloupané), namočíme do 1l vody a necháme stát v chladnu 24hod. Druhý den…