Krteček na hroudě
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice..Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypř.pr. a lžíce vody.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Korpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice..Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypř.pr. a lžíce vody.…
Jablka oloupat, nakrájet na menší kousky a se lžící třtinového cukru na pánvi osmahnout, aby trochu změkla-stále mícháme. Vánočku na suché pánvi opražit a potom…
Vymiešame do peny maslo, cukor, vanilkový cukor a žĺtky z vajíčok. Potom pridáme ovsené vločky, kokosovú múčku, premiešame, pridáme múku, prášok do pečiva, kakao a…
Bílky ušleháme se špetkou soli do tuhého sněhu. Žloutky utřeme s pudinkem, cukrem, až směs zbělá. Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, sodu a vyšleháme těsto. Ručně…
Zpracujeme v těsto a na druhý den upečeme v požadovaný tvar.
Korpus:6 žloutků a 20 dkg cukru ušleháme do pěny,pomalu vmícháme 20 dkg polohrubé mouky a sníh ze 6 bílků. Krém:2x puding a půl litru mléka. Po vychladnutí přidat…
Nejdřív oloupeme a nastrouháme jablka, která osladíme moučkovým cukrem podle chuti (nemusíte sladit vůbec).Do 2 misek rozdělíme vajíčka na žloutky a bílky. Do žloutků…
Korpus:6 žloutků a 20 dkg cukru ušleháme do pěny,pomalu vmícháme 20 dkg polohrubé mouky a sníh ze 6 bílků. Krém:2x puding a půl litru mléka. Po vychladnutí přidat…
Z mouky, cukru, másla a ořechů vypracujeme těsto, které necháme do druhého dne (nebo alespoň 2 hodiny) v chladu odležet. Formičky na doutníčky plníme těstem tak, že…
Z mouky, cukru, másla a ořechů vypracujeme těsto, které necháme do druhého dne (nebo alespoň 2 hodiny) v chladu odležet. Formičky na doutníčky plníme těstem tak, že…
Z mouky, cukru, másla a ořechů vypracujeme těsto, které necháme do druhého dne (nebo alespoň 2 hodiny) v chladu odležet. Formičky na doutníčky plníme těstem tak, že…
Nejdříve předehřejeme troubu na 180°C a dáme pečící papír na plech. Do mísy dáme bílky a ušleháme je do tuha. Ve druhé míse ušleháme žloutky, cukr a rum do pěny.…
Nejdříve předehřejeme troubu na 180°C a dáme pečící papír na plech. Do mísy dáme bílky a ušleháme je do tuha. Ve druhé míse ušleháme žloutky, cukr a rum do pěny.…
Žloutky utřeme s cukrem a horkou vodou do pěny. Pak k nim postupně přidáváme mouku promíchanou s práškem do pečiva a cappuccinem. Nakonec do směsi opatrně vmícháme…
Korpus: : V míse nad párou rozpustíme čokoládu, tu pak smícháme s cukrem a změklým máslem, přidáme žloutky a umícháme do pěny, potom přidáme prosátou mouku s kypřícím…
Korpus: : V míse nad párou rozpustíme čokoládu, tu pak smícháme s cukrem a změklým máslem, přidáme žloutky a umícháme do pěny, potom přidáme prosátou mouku s kypřícím…
Prosijeme hladkou mouku s moučkovým cukrem. Přidáme změklou Heru a vypracujeme těsto.Hotové těsto zabalíme do potravinové fólie a dáme do ledničky asi na 2 hodiny. Není…
Do formy na muffiny dáme kousek tuku a přilepíme papírový košíček na muffiny. Do mísy dáme změklé máslo, moučkový cukr a vanilkový cukr. Vařečkou rozetřeme na kaši. …
Utřeme: vejce, máslo, cukr,o lej, přidáme kakao, vlažné mléko a polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Zvolna upečeme Z mléka, maizeny a vanilkového cukru…
Utřeme: vejce, máslo, cukr,o lej, přidáme kakao, vlažné mléko a polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Zvolna upečeme Z mléka, maizeny a vanilkového cukru…
Veškeré suroviny musí mít pokojovou teplotu. V míse vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, přimícháme vodu a poté olej. Vznikne řídká směs, do které přisypeme mouku s…
Do 2 ohnivzdornych Pyrexovych polokulovitych misek nalijeme piskotove testo a upeceme. Po uplnem vychladnuti 2 polokoule slepime k sobe kremem, na horni casti vyrizneme…
Žloutky vyšleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a změklým máslem do pěny. Z osolených bílků ušleháme sníh do tuha a zašleháme krupicový cukr. Střídavě lehce prošleháme…
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření
Správné houbaření má svá pravidla. Nejsou složitá a vyplatí se je znát. Poradíme, jak na to
Úžasné francouzské věnečky Paris Brest voní lískovými oříšky. Proč se pečou ve tvaru kola?