Makovo-kokosové řezy s višněmi a vanilkovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenBílky vyšleháme se špetkou soli, cukrem a vanilkovým cukrem na tuhý sníh. Pak postupně přidáváme mák s kokosem a nakonec lehce vmícháme mouku s jedlou sodou. Rozetřeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bílky vyšleháme se špetkou soli, cukrem a vanilkovým cukrem na tuhý sníh. Pak postupně přidáváme mák s kokosem a nakonec lehce vmícháme mouku s jedlou sodou. Rozetřeme…
Bílky vyšleháme se špetkou soli, cukrem a vanilkovým cukrem na tuhý sníh. Pak postupně přidáváme mák s kokosem a nakonec lehce vmícháme mouku s jedlou sodou. Rozetřeme…
Bílky vyšleháme se špetkou soli, cukrem a vanilkovým cukrem na tuhý sníh. Pak postupně přidáváme mák s kokosem a nakonec lehce vmícháme mouku s jedlou sodou. Rozetřeme…
Tekutiny dáme do pekárny, přidáme sypké suroviny. Zapneme program těsto. Po prvním signále přidáme musli. Po nakynutí těsto dáme na vál a spleteme housky. Necháme asi…
Listové těsto si rozdělíme na dvě poloviny. První polovinu těsta rozválíme na tenký plát, který přeneseme na plech pokropený studenou vodou. Těsto popícháme…
1.čokoládu nastrouháme. V míse smícháme 4 lžíce studeného mléka se škrobovou moučkou, tak aby vznikla hladká směs. 2. V hrnci se silným dnem uvedeme do varu zbytek…
1.čokoládu nastrouháme. V míse smícháme 4 lžíce studeného mléka se škrobovou moučkou, tak aby vznikla hladká směs. 2. V hrnci se silným dnem uvedeme do varu zbytek…
Jako první si upečeme korpusy a náplň, kterou dáme do lednice ztuhnout.Korpusy si přepůlíme a na první část toho půlkuru si dáme náplň a rozetřeme ji všude, přiklopíme…
Veškeré suroviny smícháme ručně dohromady, bude z toho tuhé těsto, jak na linecké cukroví. Na plech dáme pečící papír a na něj kávovou lžičkou děláme malé hromádky,…
Jako první si upečeme korpusy a náplň, kterou dáme do lednice ztuhnout.Korpusy si přepůlíme a na první část toho půlkuru si dáme náplň a rozetřeme ji všude, přiklopíme…
Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky do 1 cm, osolíme, okořeníme pepřem a karí a promícháme s vejci a vínem a necháme zaležet v chladničce alespoň přes noc, ale…
Dýni ( místo dýně můžete dát i cuketu ) nakrájíme na kostičky, namočíme na 24 hodin do slabě okyselené vody. Pak vodu slijeme, dýni prosypeme cukrem ( 1 kg dýně = 500 g…
K vykynutému omládku přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které necháme vykynout přibližně hodinu.Těsto propracujeme a uválíme bochník, na plechu necháme opět…
Hrušky, švestky a fíky namočíme, přidáme cukr a vaříme v menším množství vody doměkka. Necháme okapat na cedníku a zachycenou tekutinu dáme stranou. Plody pomeleme…
Korpus: Do mísy rozklepneme celá vejce, která vyšleháme s cukrem. Přidáme vodu, olej a poté prosejeme mouku přidáme ji s kypřícím práškem. Vše smícháme a přidáme sůl.…
Všechny suroviny na marinádu smícháme a obalíme v ní křídla. Necháme je asi 2 hodiny odležet.Pak je opečeme na grilu nebo grilovací pánvi.Cuketu nastrouháme na hrubém…
Polníček dobře omyjeme a necháme okapat.Přidáme nakrájenou cibuli, pomeranč a přidáme ořechy.Suroviny na zálivku dobře promícháme a vlijeme do salátu. Promícháme.
Čerstvé slávky důkladně omyjeme. To, že jsou slávky čerstvé, poznáme tak, že se při manipulaci zavřou. Pokud se slávka nezavře, je nutné ji vyhodit. Omyté slávky dáme…
Vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky ušleháme s cukrem do husté pěny, postupně přidáme olej, vodu, šleháme, dokud hmota nezbělá. Z bílků ušleháme sníh. …
Předehřejeme troubu na 200 °C. V misce promícháme okapanou cizrnu s uzenou paprikou, česnekem a soli. Nasypeme ji v jedné vrstvě na plech vyložený pečícím papírem,…
Kuře potřeme česnekem. Sůl a cukr zalijeme litrem horké vody a necháme rozpustit. Přidáme bobkový list a necháme vychladnout.Dáme kuře do hrnce a zalijeme zchladlou…
Zapneme troubu na 180° C a plech 23x32 cm vyložíme papírem na pečení (dno i boky). Uvaříme pudink z uvedených surovin.Vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme vodu s…
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Kdo upeče nejlepší mazanec? Podle znamení horoskopu Berani ohromí vláčným tvarohovým, Panny nadýchaným kváskovým