Carne con Salsa de Frutas
Recept ještě nebyl hodnocenZpěnit na 4 lžících oleje cibuli, až je měkká. Přidat hovězí maso, osolit, opepřit a opéci do hněda ze všech stran. Podlít vínem a vývarem a dusit asi dvě hodiny. Podle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zpěnit na 4 lžících oleje cibuli, až je měkká. Přidat hovězí maso, osolit, opepřit a opéci do hněda ze všech stran. Podlít vínem a vývarem a dusit asi dvě hodiny. Podle…
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso, česnek a restujeme dozlatova. Osolíme, opepříme a přidáme malou lžičku grilovacího koření, bazalku a oregano. Dále přidáme…
Vypracujeme těsto a necháme v lednice chvíli odpočinou. Zatím si připravíme z jablek náplň - oloupeme je, nastrouháme nahrubo a přimícháme ostatní suroviny. Těsto…
Korpus: Je to recept do formy 23 cm, takže na větší přizpůsobíme množství. Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva.…
Vypracujeme těsto a necháme v lednice chvíli odpočinou. Zatím si připravíme z jablek náplň - oloupeme je, nastrouháme nahrubo a přimícháme ostatní suroviny. Těsto…
Na rozpálenou pánev dáme lžíci oleje a špekáčky nakrájené na kolečka opečeme dorůžova. Dáme je stranou. Na pánev přidáme zbylý olej, orestujeme na něm hrubě nakrájenou…
To se vše smícháme a rozmíchá po troškách opatrně, by se nenadělalo žmolkú se přidává mouka, a to tolik, aby z toho bylo řídké těsto (jako na kapání) na lívanečky. Ke…
To se vše smícháme a rozmíchá po troškách opatrně, by se nenadělalo žmolkú se přidává mouka, a to tolik, aby z toho bylo řídké těsto (jako na kapání) na lívanečky. Ke…
Krém do mléka dáme mouku na mírném ohni uděláme hustou kaši, kterou dáme po sléze vychladnout. utřeme si máslo s moučkovým cukrem a žloutek, přidáme vychladnlou…
Žloutky ušleháme s cukrem, za stálého šlehání přidáváme olej a vodu, postupně lehce vmícháme obě mouky smíchané s práškem do pečiva a nakonec opatrně sníh z bílků.…
Listy hlávkového salátu omyjeme, natrháme na kousky, stejně tak omyjeme meduňkové listy a kopr. Kopr nakrájíme nadrobno. Vše vložíme do misky.V hrnku smícháme vodu, olej…
Bramboru dobře omyjeme kartáčkem, jednu stranu nařízneme do kříže, případně bramboru ještě propícháme vidličkou. Zabalíme do alobalu a pečeme v troubě vyhřáté na 200…
6 žloutků utřeme s cukrem do hladké hmoty, 5 bílků ušleháme v tuhý sníh a zamícháme ho do žloutkového krému. Do toho prosijeme mouku a škrobovou moučku. Pak těsto…
Očistenú cviklu pokrájame na kocky, rozmixujeme a cez husté sito vytlačíme do misy šťavu (dužinu som odložila na borčš). Šťavu nalejeme do nádoby domácej pekárne (ak jej…
6 žloutků utřeme s cukrem do hladké hmoty, 5 bílků ušleháme v tuhý sníh a zamícháme ho do žloutkového krému. Do toho prosijeme mouku a škrobovou moučku. Pak těsto…
Okurky omyjeme a nakrájíme na kousky (okurková limonáda se dá připravovat z okurek loupaných - bude jemnější, my tentokrát chtěli více ostrou chuť tak, aby limonáda měla…
Troubu rozehřejeme na 200°C.Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vyšleháme s cukrem do husté bílé pěny, z bílků pak zvlášť ušleháme tuhý sníh. Do žloutkové hmoty přidáváme…
TĚSTO: bílky našleháme v sníh žloutky + cukr - vyšleháme v pěnu do které pomalu zašleháváme přesytou mouku + solamyl + PDP + kakao. Nakonec pomalu vmýcháme sníh.…
TĚSTO: bílky našleháme v sníh žloutky + cukr - vyšleháme v pěnu do které pomalu zašleháváme přesytou mouku + solamyl + PDP + kakao. Nakonec pomalu vmýcháme sníh.…
Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme na pánvi a osmahneme na ní krájenou cibulku.Do pekárny vložíme suroviny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Základní.
Vše smícháme, rozdělíme na 3 kousky, do jednoho kousku přidáme kakao.Jednu část dáme na plech, namažeme povidla, přidáme tmavou a zase povidla a navrch světlou a…
Vejce smícháme s cukry a máslem, přidáme mouku s práškem, přilijeme podmáslí a rum a důkladně promícháme. Nakonec vmícháme rozinky. Těsto plníme do formiček. Každý…
Bílky vyšleháme do tuha. Dva sáčky želatiny rozpustíme dle návodu. Po zahřátí a rozpuštění přidáme šťávu z citronu. Směs promícháme s předem vyšlehaným tvarohem, do…
Naučte se vejce Benedikt jako profesionál! Tipy a triky, jak zvládnout vajíčka na jedničku
Cvičíte, přesto nehubnete? Tady jsou 3 rady, jak nastartovat zaseklý metabolismus!
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť