Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Deko - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nezavařená čalamáda

Nezavařená čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nezavařovaná čalamáda z našeho receptu se vyznačuje zachováním křehkosti a křupavosti. Složení směsi můžete obměňovat podle sezóny jednotlivých druhů zeleniny. Výsledkem…

yossi

90 min

Sterilované kapie

Sterilované kapie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sterilované kapie jsou tradiční přílohou k masitým pokrmům a v létě je využijete i při grilování. Hodí se také do salátů a pomazánek. Zpracujete přebytky paprik,…

jitule

25 min

Červené zelí s křenem i na zimu

Červené zelí s křenem i na zimu

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Červené zelí s křenem, naložené na zimu rádi vyložíte na talíř k nějakému skvělému masitému jídlu. Křupavé a pikantní zelí vás svou chutí nadchne. Spotřebujete ho určitě…

Rybí salát v koprové remuládě

Rybí salát v koprové remuládě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cejny vykucháme, odstraníme hlavu a ploutve a zbavíme šupin.Včetně kůže je dáme do vhodné nádoby a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.Deko uvaříme podle návodu a horký…

Utopenci alá pan Kaplan

Utopenci alá pan Kaplan

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na výborné utopence potřebujeme kvalitní špekáčky a dobrý nálev. V tomto receptu navíc špekáčky potřeme feferonkovou pastou, díky kterým budou utopenci příjemně pikantní…

Michala77

35 min

Milotické okurky bez vařeného nálevu Videorecept

Milotické okurky bez vařeného nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K přípravě milotických okurek není třeba vařit nálev. Do každé sklenice vkládáme suroviny a koření přesně podle receptu a zalijeme jen čistou vodou. Nemáme-li zavařovací…

Hella

50 min

Čalamáda DEKO

Čalamáda DEKO

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máme na zahrádce přebytky zeleniny, kterou nestačíme konzumovat, je dobré si něco zakonzervovat na zimu. Takto zavařenou zeleninu pak můžeme používat jako přílohu…

Chlebajez

70 min

Ďábelské tousty

Ďábelské tousty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tento recept kombinuje šťavnaté maso se zeleninou a výrazným kořením, čímž vytváří směs plnou bohaté chuti a vůně. Ideální pro rychlé večeře nebo pohoštění, zavařená…

Svetlana

120 min

Papriková pasta do zásoby

Papriková pasta do zásoby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Papriku zbavíme semínek a stopek, omyjeme a umeleme. Cibuli oloupeme a umeleme. Umletou papriku s cibulí dáme do většího hrnce, přidáme ocet, cukr, olej, Deko, sůl,…

Zelný salát nejen s paprikou

Zelný salát nejen s paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí očistíme, pokrájíme na nudličky (bez košťálu) a dáme do větší mísy. K zelí přidáme na nudličky pokrájenou, očištěnou papriku. Další zeleninu přidáváme dle chuti…

Beraní rohy

Beraní rohy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Naložené papriky beraní rohy se hodí k nedělnímu obědu, víkendovému grilování nebo jen k večeru s přáteli. Udělejte si je po svém a zkuste více sladké, pálivější nebo s…

Iness

40 min

Masová pomazánka

Masová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pokud potřebujete uchovat větší množství masa, můžete si ho zavařit na pozdější spotřebu do menších sklenic. Tato pomazánka pak je vždy při ruce, využijete jí při…

mia2404

180 min

Ďábelská pomazánka na topinky 1

Ďábelská pomazánka na topinky 1

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pomazánku, kterou si připravíme v létě z čerstvé zeleniny a masa, můžeme uchovat zavařenou ve spíži pro další použití. Je pikantní, hodí se na topinky, chuťovky, nebo…

lopusek

110 min

Tousty

Tousty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Zeleninová směs zavařená s mletým vepřovým bůčkem je ideální a rychlou večeří. Zpracujeme letní úrodu a v zimě nám už stačí jen rozdělat skleničku a směs použít na…

heli3

120 min

Utopenci z Bystřice

Utopenci z Bystřice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Špekáčky nařízneme podélně a oloupeme. Oloupeme cibuli a česnek, cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. Zelí scedíme a propláchneme,pokud se rozhodneme jej…

ella1

60 min

Harissa

Harissa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Urodilo se vám letos víc feferonek, než jste čekali? Inspirujte se v našem receptu a připravte z nich skvělou tradiční pikantní harissu. Tato zeleninová hořčice je…

"Znojemský" nálev na okurky Videorecept

"Znojemský" nálev na okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Znojemské okurky - okurky sterilované ve sladkokyselém nálevu - jsou výborné k masu, zapečeným těstovinám, nebo například na chuťovky. Připravte je podle tohoto receptu…

scofiq

60 min

Jak zavařovat okurky

Jak zavařovat okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejprve umyji sklenice s víčky, víčka dám na plech s utěrkou do trouby, tam je nechám na 50 stupňů osušit.Vydrhnu okurky kartáčkem, oloupu cibule, nakrájím na plátky,…

Žižkovští utopenci

Žižkovští utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Špekáčky z jedné strany do 2/3 podélně nařízneme, potřeme uvnitř hořčicí a vložíme podélný plátek okurky. Na druhé straně uděláme několik malých řezů a vložíme do nich…

1 2 3 4