Fazole s uzenou vůní
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.Kůži a slaninu nadrobno nakrájíme a necháme vyškvařit na suché pánvi.Přidáme pokrájenou cibuli, zesklovatíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.Kůži a slaninu nadrobno nakrájíme a necháme vyškvařit na suché pánvi.Přidáme pokrájenou cibuli, zesklovatíme…
Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostičky.V kastrůlku roztopíme máslo a mrkev s celerem na něm krátce orestujeme.Směs osolíme, opepříme, podlijeme asi 150 ml vody…
Luštěniny jsou bohaté na vlákninu a proto by měly být součástí našeho jídelníčku. Připravte si snadný fazolový guláš, který máte do hodiny hotový a jeho chuť je…
Minestrone je klasická italská polévka. Je velmi vydatná, protože obsahuje zeleninu, fazole a těstovinovou rýži. Příprava je snadná a zeleninu můžeme obměnit podle…
Polévka, která je schopná nahradit plnohodnotné jídlo na vás čeká v našem receptu. Luštěniny zasytí a jsou hodnotnou bílkovinnou složkou, zelenina a houby dodají chuť i…
Jak na pravé vlčnovské vdolečky? S naším receptem je zvládnete jako pekařky na Slovácku
Vyznejte se v druzích šunek: Jak se liší jamón, prosciutto a pršut? A proč pražská šunka nemusí být z Prahy?
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu