Zapečené filé na másle
Recept ještě nebyl hodnocenSkvělý recept z jednoho pekáčku oceníte hlavně tehdy, pokud nemáte moc času na přípravu dobré večeře. Rybí filé je zde vyšperkováno máslem, cibulí a česnekem. Jako…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 320 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Skvělý recept z jednoho pekáčku oceníte hlavně tehdy, pokud nemáte moc času na přípravu dobré večeře. Rybí filé je zde vyšperkováno máslem, cibulí a česnekem. Jako…
Rybí filé je oblíbené zejména pro rychlost a jednoduchost přípravy. Existuje mnoho způsobů, jak ho v kuchyni využít. Zkuste jemnou chuť ryby zvýraznit zapečením s nivou…
Ryby se v našem jídelníčku často neobjevují. Tento recept na lehký oběd či večeři téměř bez práce vás přesvědčí, že i na rybě si můžete pochutnat. Pokud zatoužíte po…
Tento jednoduchý hlavní chod, spojuje jemné maso s lehkým a zlatavým těstíčkem, což vytváří neodolatelnou kombinaci křupavosti a šťavnatosti. Ideálně podávaný s čerstvým…
Rybí filé jsou kousky rybího masa, které se většinou vyrábí z méně tučných druhů, jako je treska, mořská štika (hejk), pangasius apod. Filé je sušší a nemá pevnou…
Pokud připravujete smažené řízky nebo obalovaný květák pro celou rodinu, vystojíte u sporáku důlek. Nebo můžete zkusit naši efektivnější přípravu - předsmažení a…
Výhodou rybího filé je, že ho můžete mít doma neustále k dispozici. Okořeněné plátky filé opečeme a dusíme spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou a loupanými rajčaty.…
Na malé lžičce oleje restujeme zeleninu s na plátky nakrájeným česnekem a po cca 3 minutách ji malinko podlijeme vodou. Rybí filé si osušíme,mírně osolíme, pokapeme…
Na dno máslem vymazaného pekáčku dáme tenké plátky anglické slaniny, na ně dáme nakrájená kolečka cibule a na ně plátky filé, které jsme osolili a obalili ve sladké…
Rýži uvaříme klasicky dle návodu na obalu.Mezitím si na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, česnek a pórek. Osolíme, přidáme rozmarýn a poté na kostičky…
Rybu trochu osolíme, opepříme a opečeme do zlatova na oleji s máslem a přendáme do zapékací misky. Do pánve s výpekem přidáme rajský protlak a za stálého míchání trochu…
Filé zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Poté osolíme, opepříme a opečeme na másle. Udržujeme teplé. Ze tří lžic másla a tří lžic mouky upražíme bledou…
Zdravé lehké letní jídlo z ryb a čerstvé zeleniny, které budete připravovat často a rádi. Ryby jsou cenným zdrojem jódu, bílkovin, vitamínů a minerálů. Proto by měli být…
Rybí filé se dá připravit na mnoho způsobů, ale ve spojení se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem bude chutnat naprosto báječně. Nejvhodnější přílohou jsou vařené…
Filé posolím, důkladně potřu rozmačkaným česnekem a obalím v mouce. Dám do zapékací misky, můžou jít i přez sebe. Ve šlehačce si rozkvedlám vajíčka a filé s tím zaleju.…
Filé necháme mírně povolit, zakápneme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Rajčata rozpůlíme.Do pekáčku (zapékací misky) vložíme filé, obložíme rajčaty, která mírně…
Rybí filé osolíme a zprudka opečeme z obou stran na rozpáleném oleji v teflonové pánvičce. Opatrně vyjmeme, výpek zaprášíme troškou mouky, osmahneme, přidáme trochu vody…
Rybí filé osolíme a posypeme kořením. Na pánvi rozehřejeme máslo. Vložíme filé a opečeme z každé strany. Přilijeme trochu vody a dusíme. Podle potřeby doléváme vodu …
Pokud se chystáte trochu odlehčit jídelníček, tento recept vám určitě přijde vhod. Dá se podávat jak při redukční dietě, tak při cukrovce. Ulehčíte svému zažívání a…
Rybí filé nakrájíme na kostky. Bylinky omyjeme a nasekáme. Olej vyšleháme s hořčicí, nasekanými bylinkami, šťávou z citronu, solí a mletým pepřem. Kostky filé namočíme…
Filety osolíme a opečeme ho po obou stranách na rozehřátém oleji. Poté filety přendáme do zapékací mísy, přidáme rozmíchaná vejce s mlékem a nastrouhaným sýrem. Necháme…
Filé necháme rozmrazit,nakrájíme na malé kousky,zakapeme šťávou z citronu,nastrouháme sýr,přidáme vajíčko,koření na ryby a asi dvě hrsti strouhanky.Uděláme karbanátky a…
Filé opečené na másle a oleji, podušené s cibulí, česnekem a rajčaty, dochutíme sýrem a máslem a podáváme posypané čerstvými bylinkami. Jemné filé s rozpuštěným sýrem a…