Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ghee - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Holandský řízek

Holandský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Mleté maso a nahrubo nastrouhaný sýr smícháme v míse. Ochutíme solí, pepřem a nasekanou petrželkou.Z masové směsi tvoříme placičky, které obalíme klasicky v trojobalu…

Pomerančový dezert s tvarohem

Pomerančový dezert s tvarohem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do mísy nastrouháme kůru z omytého pomeranče a pak pomeranč ostrým nožem okrájíme tak, aby na něm nezůstala bílá část. Pomeranč přidáme do mísy a rozmixujeme.Přidáme…

RubyRom

55 min

Celozrnný kuskus s hlívou

Celozrnný kuskus s hlívou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na ghí nebo oleji zesklovatíme cibuli, přidáme česnek, nakrájenou hlívu a osmahneme. Podlijeme troškou vody, přiklopíme poklicí a dusíme do změknutí hlívy (krájím tenčí…

Kuřecí curry

Kuřecí curry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechno nakrájíme a uchystáme na misky, abychom pak jen přidávali do pánve. Konzervy otevřeme, kokosové mléko rozdělíme - do šálku slejeme řídší poloprůhledné mléko,…

Voňavá rýže se šafránem

Voňavá rýže se šafránem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Propláchněte rýži a několikrát vyměňte vodu, dokud z rýže neteče čistá voda, poté nechte rýži 30 minut nasáknout ve vodě. Sceďte a dejte na stranu, dokud na ni nepřijde…

arrefeena

60 min

Kuře s citrónovou omáčkou

Kuře s citrónovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso osolíme a opepříme a vcelku ho opečeme v kastrolu na přepuštěném másle dozlatova. Přidáme silné plátky uzeného boku a necháme je natavit. Cibuli nakrájíme na větší…

Citronová treska s petrželkou

Citronová treska s petrželkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Česnek prolisujeme, petrželku nasekáme a citrony nakrájíme na tenká kolečka.Každý filet položíme na kus alobalu (velký abychom dobře filet zabalili, osolíme a opepříme.V…

Dooga

45 min

Grilovaný halibut na hrášku

Grilovaný halibut na hrášku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Filet halibuta naporcujeme na velikostně přijatelné porce tak, aby se nám při obracení nelámal. Filet je zcela bez kostí a proto porce pouze osolíme a opepříme z obou…

Colombo65

15 min

1 4 5 6 7 8 19