Polévka jako oběd-s žemličkami
Recept ještě nebyl hodnocenNa sádle opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli kterou osmahneme spolu s nakrájenými špekáčky, přisypeme mletou papriku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 125 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 33,33 g |
– nasycené | 20,00 g |
– nenasycené | 4,67 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,67 g |
Sůl | 13,33 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na sádle opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli kterou osmahneme spolu s nakrájenými špekáčky, přisypeme mletou papriku,…
Domácí kečup krok za krokem: Voní skořicí a vydrží celou zimu v perfektní kondici
Crack pie: Aby máslem vonící kultovní koláč z amerického Milkbaru byl správně lepkavý a vláčný, je nutné dodržet jeden zásadní trik
Oblíbená klasika: Halušky se zelím a smaženou cibulkou s uzeným bůčkem jsou překvapivě jednoduché a zvládne je i začátečník