Matjesový salát
Recept ještě nebyl hodnocenMatjesy posekáme na přiměřené kousky i cibuli, okurky, papriku, kozí rohy. Přidáme hořčici, majolku a vše důkladně promícháme. Ochutnáme a případně dosolíme a dopepříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 18,00 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 16,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Matjesy posekáme na přiměřené kousky i cibuli, okurky, papriku, kozí rohy. Přidáme hořčici, majolku a vše důkladně promícháme. Ochutnáme a případně dosolíme a dopepříme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
10 nejlepších velikonočních moučníků: Od beránka přes mazanec až po úžasně vláčný mrkvový dort!
Sterilované papriky plněné zelím: Vynikající sladkokyselá chuťovka k masu je zajímavým zpestřením letního zavařování
Černají, šednou nebo hnědnou vám rajčata? Asi jim chybí vápník! Pomůže postřik z mléka nebo speciální prostředky